![]() |
|
Sat přijímač pro SKYLINK karta IRDETOMám pořídit satelitní přijímač v HD pro kartu IRDETO - SKYLINK. Prosím o doporučení solidního a spolehlivého přijímače v základní cenové kategorii, caa do 3.500,- Kč. Díky Walt66. |
Walt66
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 210 |
![]() |
|
RE: Sat přijímač pro SKYLINK karta IRDETOmluvim za sebe TechniSat TechniStar SIR(paradni obraz) zatim jede vse na 100% |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: Sat přijímač pro SKYLINK karta IRDETOSKYTEC HD 110 IR |
ZdenekMi
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
RE: Sat přijímač pro SKYLINK karta IRDETOOPTIBOX ZEBRA |
jozef84
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 397 |
![]() |
|
RE: Sat přijímač pro SKYLINK karta IRDETOvcil sa aspon dozvime co ma kazdej doma :))) nic uz neres vem penize a supe pro ten Technisat :laughing: |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
a doma jej nemámOPTEX ORS 9910 HD |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: Sat přijímač pro SKYLINK karta IRDETOferda mravenec e100 :laughing: |
nicolepcd
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 695 |
![]() |
|
RE: Sat přijímač pro SKYLINK karta IRDETOTeď mám doma combo Golden media 9080 sw.1.4.34.Od 1.9.2012 po zavedení servisních poplatků z něj bude po demontáži paraboly jen príjímač na pozemní signál.A nebo to otočím na hotbirda a opět koupím cyfru+... |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 430 |
![]() |
|
FanynOtázka nebyla, jestli je někdo další proti poplatkům.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
joscerOk beru zpět - klidně doporučím toho goldena .Mám několik zákazniku v práglu co ho mají a chodí v něm normálně ICe i Irdeto... |
Fanyn
![]() |
|
Fanynnevis jak to vypada s muxem 3 z Radhoste ? |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 381 |
![]() |
|
VU solocelkem slušný R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
re Walt66mám asi 2 mesiace Technistar SIR karta Irgeto všetko šlape super žiadny problém, obraz ako lusk 100percentý aj EPG....zober prachy a bež do prvého obchodu kde ho majú |
romikuk
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
RE: Sat přijímač pro SKYLINK karta IRDETOJestli mas LCD Samsung,ktery podporuje funkci anynet+ a k tomu si koupis toho Technistara SIR,ktery ma funkci Technilink,tak je to vyborna kombinace s propojenim s kabelem HDMI,kde muzes nastavit vypnuti nebo zapnuti obou zarizeni jednim tlacitkem Stanby na ovladaci od Technisata.Proste zmacknes cervene tlacitko a bud vypnes nebo zapnes s tim reciever a TV zaroven.To vypnuti a zapnuti se da samozrejme vypnout,pokud by si chtel sledovat tv programy jeste na tv pres DVB-T.Myslim,ze by to slo i s televizory od LG a Panasonic.Nemam to ale overene. :) |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
RE: Sat přijímač pro SKYLINK karta IRDETOten technistar ...ak ti nevadi ze to dokaze pozerat a zaroven nahravat len jednu stanicu a nahravka je kodovana...tak preco nie :lookaround:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Sat přijímač pro SKYLINK karta IRDETOa samozrejme kedze je to das technistar ...tak ziadne emu... :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
HYPERS Panasonicem to funguje. Já teda mám TechniSat HD8-SX a TechniStar S1 a u obou v pohodě. Používám jen jedno dálkové ovládání (to od sat.přístroje). Není důvod, proč by to u TechniStar SIR mělo být jinak.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
lanceUrčitě by mi to můj zdroj řekl,ale problém je ,že při měření jim nevyhovoval žádný kanál.Asi se to ještě opozdí k vůli polakům.Pokusím se zjistit více... |
Fanyn
![]() |
|
RE: Sat přijímač pro SKYLINK karta IRDETOˇžádný doporučený... |
Fanyn
![]() |
|
fanynOK, dik, dej vedet ;) |
lance
![]() |
|
RE: Sat přijímač pro SKYLINK karta IRDETOJoscer,diky ti za informaci. :) |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
lanceA ty bydlíš kde?možná kolega na moravě by našel nějaké řešení.Já jsem tam bydlel pod radegastem 34 let,ale bohužel po revoluci jsem musel za ženuškou do práglu a začít kochat se bilakovým prstem na žižkově místo krásných beskyd. |
Fanyn
![]() |
|
fanynahoj krajane, dik za nabidku, ale kvuli sobe Radhost nepotrebuju, tento vysilac nevyuzivam a spis chci mit prehled kvuli rodine kterou mam po Valachach vsude mozne a na par mistech by mux3 z Radhoste bodnul....Jak jsem videl Parizkovy mapy pokryti muxu4, vypada to ze na podzim by mel i mux 4 vysilat z Radhoste nebo nekde pobliz (zrejme nebudou vyuzivat primo stozar CRA)... |
lance
![]() |
|
![]() |