![]() |
|
BISS Keys v Clarke Tech 5000 HDNazdar chlapi. Včera som skúšal v FW 204.p /vrátil som sa na FW 204.p, pretože v novom FW 205.p mi nešiel odkódovať C+NL, ORF a Austriasat, v FW 204.p to ide/zadať BISS kódy na jednotlivé programy cez MENU 8280.MULTICAS mám zapnutý. Zapnem konkrétny program a kódy vložiť mi ide, dávam ich do riadku č. 1,ale po ich vložení to nemôžem potvrdiť, dostať sa na riadok " VYP, ZAP ". V MENU OPTION mám i zadané číslo proveidera, i CAID konkrétneho programu.Je to prosím Vás chyba FW, alebo ja robím niečo špatne.A idú Vám v FW 205.p spomínané pakety ?. Ďakujem. |
bystrik
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 543 |
![]() |
|
RE: BISS Keys v Clarke Tech 5000 HDU mne to funguje takto - po vložení klíče EXIT a změnu potvrdit ANO.Jinak C+NL mi nejde,ale rakušáci a frantíci jo.Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 1 264 |
![]() |
|
RE:táhlovejNazdar "táhlovej". A aký tam máš momentálne FW ?.Práve mne išla včera časť C+NL, na FW 204p. i keď bola zmena kľúčov a doteraz nie sú nové, že by si ich cez FW 204p. prijímač upgradoval sám.A tie BISS keys dávaš iba do riadku č.1 a čo CAID a číslo proveidera dávaš v MENU OPTION / ten sa mi zdá, že je pri zapnutí SSSP na sharing/. ?.Díky,ahoj |
bystrik
![]() |
|
RE: BISS Keys v Clarke Tech 5000 HDAhoj nick táhlovej, aký máš v prijímači prosím Ťa FW ?.Ja som presne vkladal BISS kľúče v FW 204p. ako Ty. Do prvého riadku som ich vložil, dal EXIT a potvrdil zmenu, ale v riadku pod názvom programu je stále Keys VYP ... |
bystrik
![]() |
|
RE: BISS Keys v Clarke Tech 5000 HDProtože mi šlo jen o FOX SPORTS HD a PLTV,tak jsem použil řádky 1 a 2(zřejmě jsem je "ukrad" nějakýmu arabovi).Providera ani CAID jsem needitoval(FFFF)a v OPTION mám SERIAL vypnutý.Víc jsem nezkoušel.Jinak mám combo,ale plus model s verzí 2.49.C+NL mi naposled chodil s verzí 2.38 - asi se taky vrátím,protože v 2.49 mi přestala fungovat RECALL volba mezi satelity(jde jen v rámci jednoho satelitu.)Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 1 264 |
![]() |
|
RE: BISS Keys v Clarke Tech 5000 HDDíky moc. Tak Ty máš Combo plus, pre ten vychádzajú FW častejšie, sú aj vylepšené, ako pre CT 5000 HD a tuším aj s FW blokerom. Ten FW je iný pre Combo plus, škoda, že sa nehodí i pre CT 5000 HD... |
bystrik
![]() |
|
![]() |