![]() |
|
DVBT na TV nelze naladitDobry den, mám novou televizi od samsungu UE32D4003 problem je ze pokud mam tv pripojenou k setoboxu chytam vsechny programy bez problemu. Tato tv vsak ma integrovany dvbt a tak bych ho rad vyuzil bohuzel pokud zkusim naladit digitaslni vysilani na tv nechytnu zadne ceske jen 8 nemeckych programu ne zrovna dobre kvality. Jsem ze sokolova. Nevite kde bude zakopany pes? V tv jsem upgradoval firmware, vymenil kabel k antene. resetoval nastaveni a prenastavil vse na cestinu. Zkousel jsem i jiny televizor od samsungu a stejny problem. Nejspis je tu zly signal. jen by me zajimalo jestli je nejaka sance jak rozchodit dvbt v televizi. |
Fialax
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
RE: DVBT na TV nelze naladitBude ti treba zosilovac 12V 100mA |
sonja
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 65 |
![]() |
|
DVBT na TV nelze naladit (# 41)Dobry vecer ked vam ide set top box s DVB-T programami malo by ist aj na samsungu ak ma teda 100 % vstavany DVB-T tuner MPG-2.Nieco podobne som uz riesil a nejak to zacalo fungovat ked som dal krajinu nie Cesko ani Slovensko ale inu krajinu ktora je na konci zoznamu.Jazyk samozrejme nechat česky a dat sa v menu do ladenia a dat automaticke ladenie ale nevybrat kabel ale antenu a spustit ladenie.Ak sa vam to podari prosim napiste to sem mozna to pomoze aj inym. |
jozvlk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 144 |
![]() |
|
RE: DVBT na TV nelze naladitotazne je či nieje priliš silny signal a telky ho nespracuju a setobox hej a može to byť aj naopak že je priliš slaby signal a setobox ma lepšiu citlivosť preto nanom ide v ktorom mieste sa pokušate o prijem a na akych kanaloch pripadne aka antena je použita.? |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 780 |
![]() |
|
RE: DVBT na TV nelze naladitto bydlisko berem speť ;) |
jopo166
![]() |
|
RE: DVBT na TV nelze naladitTu krajinu by som zmenil ako pise nick:jozvlk, na philipse bola krajina slovensko neslo dvb-t, potom sa zmenila krajina na cesko a rozbehlo sa dvb-t, treba sa pohrat s krajinamy |
sonja
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 65 |
![]() |
|
RE: DVBT na TV nelze naladitv uvedenej lokalite sa daju prijimať vysielače cheb aj jachymou pre vašu lokalitu skor jachymou lebo ma čistejši profil.Dufam že nepouživate polske sito s predzosilovačou bo k vysledku dobremu sa nedostanete ten jachymou je dobra zvaračka. :))) |
jopo166
![]() |
|
RE: DVBT na TV nelze naladita co treba zesilovac ? nemel by si tam dat zesilovac ??? :)))Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
RE: DVBT na TV nelze naladitmože tak ak ma extremne dlhy kabel a uroven signalu z anteny je nedostačujuca aby sa straty vykrili. ;) |
jopo166
![]() |
|
RE: DVBT na TV nelze naladitaha, takze ty si cet to zadani asi stejne dobre jako ten tvuj zesilovacovej kolega vedle :)))Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
![]() |