![]() |
|
Z DVR FORMATU NA AVIAhojky poradi nekdo nejaky neplaceny program na prevod dvr formatu z arivi do napriklad avi formatu? |
Breptavdf
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 126 |
![]() |
|
RE: Z DVR FORMATU NA AVIa tube catchervusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Z DVR FORMATU NA AVIMYSLEL JSEM DVR A ARIVI |
Breptavdf
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 126 |
![]() |
|
RE: Z DVR FORMATU NA AVICanopus ProCoder, Carbon Coder |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Z DVR FORMATU NA AVImožností je několik - mkvmerge GUI (do mkv), MPEG Video Wizard DVD (sice placené, ale dá se s tím poradit), Pazera_Free_MOV_to_AVI_Converter (přepíšeš koncovku na "mov" a sebere takřka všechno)...Nástrojů je mnoho, na googlu určitě najdeš. |
ketiv666
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 158 |
![]() |
|
RE: Z DVR FORMATU NA AVI"zagoogluj" a napiš do vyhledávače DVR to AVI ...Uvidíš, co to udělá. Myslím, že najdeš co hledáš ;) R^(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
VideoReDo TVSuite V4nutno zkusit,arivašrot mě do baráku nesmí R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 309 |
![]() |
|
RE: Z DVR FORMATU NA AVIAle no tak...já na Arivu nedám dopustit. Občas má nějaké mouchy, jinak pracuje za těch pár "grošíků" vcelku dobře. A to ji fakt nešetřim + motor atd. Až se rozpadne, tak je jasné , že místo do opravy také zainvestuji do něčeho jiného. Ale zatím není důvod... ;) R^(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
![]() |