![]() |
|
sky italia cardJiž tady tyto informace proběhly a hned při prvním nákupu musím potvrdit, že při nákupu karty sky italia na ebay.it se můžete dočkat nepříjemného překvapení v podobě nekorektnosti avizovaného fungování a expirace karty.Kartu jsem s pomocí zkušenějších uživatelů rozjel v oscamu, funguje požadovaný balík sport, nicméně nefungují HD verze a místo proklamované platnosti karty do dubna 2013 box vypisuje expiry date 27/07/2012. Najde se zde někdo, kdo má dobré zkušenosti s nějakým konkrétním prodejcem karet? |
sinus
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
RE: sky italia cardnetreba len pockat na dalsie zapisy, pripadne preskenovat HD kanaly? HD, mi taktiez nechceli ist, nabehli az po opatovnom naladeni...mozno prekonfigurovat oscam... |
msat
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
RE: sky italia cardpřeladění bohužel nepomohlo... |
sinus
![]() |
|
RE: sky italia cardbude to aj na STV1 , ale ty beres urcite lepsiu kvalitu ;)Vu+ Solo 4K, Dreambox DM7020HD, Philips 65PUS7600
|
Sanzi
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 036 |
![]() |
|
vedla, sorrysorry, to patrilo do vedlajsej temy ;)Vu+ Solo 4K, Dreambox DM7020HD, Philips 65PUS7600
|
Sanzi
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 036 |
![]() |
|
RE: sky italia cardMám kartu SKY-It. (Calcio) 10 měsíců, vše zatím OK. HD kanály: v originál sky-it. rec. Pace nejdou, ve Vantage HD jdou jako z praku...zápisy na kartě asi do r. 2015, ale předpokládám, že mi to po těch 12 měsících (dle nabídky) utnou.PS: Je dobré si vybrat prodejce karty, který je ochoten komunikovat. |
JS1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 114 |
![]() |
|
RE: sky italia cardAhoj JS1,zkusím tu kartu ještě rozjet přes scam a uvidím. Ty už jsi mi nějaký kontakt dával, takže v případě neúspěchu bych se ho pokusil kontaktovat. |
sinus
![]() |
|
RE: sky italia cardmsat,bylo by možné mi poslat tvoje konfigy oscamu? email: jfs"zavináč"centrum.cz Dík za případnou reakci. |
sinus
![]() |
|
configposlal som, snad neporusim pravidla ked uvediem odkaz na stranku kde su configuraky pre oscam http://www.oscamconfigs.info/ |
msat
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
![]() |