![]() |
|
Ferguson servisAhoj, můžete prosím doporučit dobrý servis na satelity Ferguson ? |
Kataluk
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 344 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
RE: Ferguson servishttp://www.sberne-dvory.cz/ |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Ferguson servissuper, moc díky. |
Kataluk
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 344 |
![]() |
|
odkud jsikde bydlis? v Ostrave TS Nova na ul. Nadrazni, Moravska Ostrava |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
Kataluk...na blbečka se vykašli, co máš za typ a co potřebuješ?zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
@KatalukNapiš co máš za typ přijímače, a co ti to dělá? Zkouknul si předběžně jestli nejsou vyfouklé kondenzátory to je nejčastější závada co tu tak občas mívám mašiny doma na opravu. Jinak pokud máš arivu tak se spíš zeptej na ab-forum.info tady by ti tak akorát někdo mohl poradit,abys to vyhodil.FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 604 |
![]() |
|
RE: Ferguson servisOpravit na fergusonech jde temer vse, vc tuneru u ariv. Otazkou je, jestli se ti to vyplati. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: Ferguson servisKataluk: Ale já to myslel vážně. Nemá smysl opravovat věc po záruce (předpokládám, že v záruce to vyreklamuješ) a to ani v případě, že se ti tady nějakej naddrženec na prachy začne s opravou podbízet. Prostě spotřební elektronika tohoto typu se při zdechnutí kupuje nová. |
Pitomec
![]() |
|
@PitomecJenže pokud je vyfouklý a vyteklý kondenzátor a na první pohled to vidíš tak oprava je i pro amatéra tak 7,- a 10min práce? A opravdu je tohle nejčastější závada pak je další, že si lidi hrají se softem tam pak záleží jestli to tam lejt přes JTAG nebo stačí RS-232 to už je na dýl. Lidi nejsou milionáři, aby zahodili a koupili si nový proto to takhle známým a kámošům nejdřív zkouknu jestli se s tím něco nedá dělat. Rozhodně nechci někoho oškubávat jako soukromý servisaci, kteří vymění jeden kondík mají to za 10 min a chtěj 500,-FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
![]() |
|
RE: Ferguson serviskillors: Já s tebou souhlasím a možná se takovou opravou bude někdo zabývat, leč většina opraven do toho nejde jednoduše proto, že opravíš jednu věc a pak zjistíš, že je tam závada někde jinde další atd. Navíc se tyto krámy vrací jak bumerang. Ale pokud to nějakej opravář vezme, tak OK. |
Pitomec
![]() |
|
killorsTy se mi libíš. Co tak aby to dělali zadarmo? Ono to není jen těch 10 min práce. Nevidíš za tím dopravu, učetnictví, mzdové náklady, sociální, zdravotní, daně, marketing, reklamu nářadí, studia, školení, záruku a taky trošku zisku. Podívej za kolik děláš ty, pak dalších 50% odvádí tvuj zaměstnavatel, 20 dní dovolené takže měsíc tě platí za válení, tvé školení, jelikož potřebuješ být veden musíš vydělat i na vedení a pak mi spočti kolik vyjdeš firmu a co za to odvedeš. A zjistíš že zadarmo jsi drahý.Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
juzekTo je reakcia typickeho podnikatela.Este mi povedz,kde vo svete to je inac?Vsade su naklady(vacsie),vsade su dovolenky,vsade su platy(vyssie),vsade su odvody (vacsinou vyssie), ale nikde podnikatelia tolko nenariekaju ako u nas, alebo u vas.To uz proste mate v krvi.Keby ste mali podnikat za podmienok a vysky dani vonku,musel by byt predmet podnikania nariekanie...... :)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@juzekJako je mi to jasný, že servisák si musí něco vydělat, doprava náhradních dílů provoz provozovny atd je nemalí.Nechtěl jsem se samozřejmě nějak dotknout opravařů.Ale znám takhle pár lidí co opravují doma na koleni a ty na neznalosti lidí vydělávají, ale taková už je dnes doba no. Ale tím jsem chtěl říct, že takhle si to muže téměř kdokoliv zručný udělat sám kdo má aspoň teda pájku.FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
![]() |
|
Juzektak s tím šlehni a nech se zaměstnat,naši podnikatelé by všichni rádi do roka zbohatli natolik ,aby už makat nemuseli!!!/najdou se vyjímky/ :((Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 907 |
![]() |
|
liquereNevím já mám pocit, že víc naříkají zaměstnanci. Navíc nikde nebrečím, jen jsem udělal výčet k zamyšlení proč může nějaký úkon stát 500Kč. Vůbec jsem to nemyslel špatně a jestli tam někdo cití aroganci tak se omlouvám.Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
![]() |
|
juzekneblazni ved som dal smajlika,neber osobne myslene vo vseobecnosti.Urcite si uz aj ty pocul nareky o veciach co su vonku normalne.U nas nariekaju ked su dane 20%.Ale su staty v EU kde je prograsivna dan a max. sadzba ma aj 50% a ludia ziju lepsie ako nasi.To len ako priklad. ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
@juzekDneska tu u mě byl soused, že mu skončilo analogové vysílání jestli bych mu neschrastil nějaký sat tak sem mu sehnal stronga cca za 500 říkal, že mu stačí FTA a SD stejně ani nevěděl co to je. Ještě jsem mu k tomu přikoupil monoblok ať má i ty český FTA . No a přitom on o tom vy houby to bych mu klidně mohl říct, že to stojí 2000,- a pěkně bych ho mohl natáhnout. No a přesně takhle mi občas přijdou některý servisáci. Samozřejmě, že jsou vyjímky nechci nějak urážet, ale pár takovejhlech znám ... bohužel.FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
![]() |
|
liquere20% odvod DPH z každé částky kterou vybereš, odvody na zaměstnance asi 50% ze mzdy, zaměstnanci 20 dní dovolená, 12 dní svátky, nařízené školení prumer 3 dny na zaměstnance, silniční dan, pojištění zaměstnancu. A k tomu tuna zákonných nesmyslných nařízení EU.Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
![]() |
|
RE: Ferguson servisAle to mas vsade v roznych obmenach.Raz sme v EU tak to pochop.Ludia su zivy, nie su stroje,ktore ked nepotrebujes vypnes.Taky stat neexistuje kde nie su naklady len zisk.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Ferguson servisMyslím že víc už to dopadne jako v řecku a španělsku at zvedají daně dal. Zaměstnanosti to rozhodně nepomůže. Progresívní dan je něco s čím nesouhlasím. Jestli někdo vydělá 20 tis a zaplatí 15% a někdo miliardu a 15% tak itak zaplatí balik. Místo progrese by majitel firmy měl mít povinost ze zisku rozdělit nějaké procento mezi zaměstnance. To bych vyděl spravedlivějiAž nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
![]() |
|
RE: Ferguson servisTak je to vec nazoru, mozno aj praxe.Ale zase sme u toho ze kolko sa realne priznavaju dane.Dal by si pevne percento a kazdy by cachroval s cislami, aby to bolo co najmenej.Mozno ty nie ,ale vacsina urcite.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liquereNež to natřepat nenažraným rathum a podobným tak raději zaměstnancum, kterí se na chodu firmy podílejí přímo a větší spotřebou pomáhají ekonomice. A nedocházelo by k odklonum miliard do zahranicí z firem kde zaměstnanci jsou zdirani jak jen to jde.Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
![]() |
|
to katalukpokud to myslíš vážně tak co neopravím sám dávám přímo do Fergusona tak se případně ozvi!?K diskusi ohledně podnikání dodám jen tolik že být u nás normální podmínky tak dneska nejsu 8oo km od Pradědu který zde ani na tu nejdelší COLORku opravdu nechytím. všem pěkný večer T |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
tonekznáš tu znělku z "vyvolených"?R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
vyschle kondikyvymenu kondiku delam doma pri kafičku a posezeni a pokud poškozeny pan prinese i nejakou lahvinku je to i veselejši :laughing: servisaci sou šmejdi ktery sou schopni si naučtovat klidne 10eur za vymnenu poistky :fuming: :fuming: vaše naklady lidi vubec nezajimaji !!!! Rv |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
piereneznám a nechápuR^ :laughing: Rv |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |