![]() |
|
Festival ROCK AM RING live na nemeckej EinsPlus!Sobota a nedeľa, 2-3.6.2012, od 18.00LINE-UP: Samstag, 02.06.12 18:00 Refused 18:25 Morning Parade 18:35 The Rifles 18:45 Enter Shikari 19:00 The Ting Tings 19:25 Interview The Hives 19:35 Tenacious D 20:50 Boyce Avenue 20:55 The Stranglers 21:05 Billy Talent 22:20 Keane 23:00 Metallica 01:00 The Hives 02:10 Maximo Park 02:30 Peter Doherty 02:40 The Subways LINE-UP: Sonntag, 03.06.12 18:00 Tinie Tempah 18:40 Dropkick Murphys 19:50 Caligola 21:00 Mia 22:10 Die Toten Hosen :sly: Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 2 858 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
RE: Festival ROCK AM RING live na nemeckej Ein...to je všetko ? nič viac tam nebude ?vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
Eins PlusBohužel to není HD, ale na Metallicu se rád mrknu, díky |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
co tam bylo a bude?není nic jednoduchšího než si nalistovat txt na danné tv.Dělám to už tak asi 20 let a neuniklo mě nic pro mě podstatné. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: Festival ROCK AM RING live na nemeckej Ein...Ty Stranglers asi moc dlouho nedávali, zapnul jsem to před chvilkou a myslel jsem,že je ještě uvidím. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 933 |
![]() |
|
SWR HDZa týden ze v sobotu a v neděli, vždy od půlnoci do tří jsou dva tříhodinové bloky Rock am Ring XXL... Předpokládám že v jednom z nich ta Metallica v HD bude :-))) |
hotovyrad
![]() |
|
RE: Festival ROCK AM RING live na nemeckej Ein...Ono i to německé SD je hodně kvalitní. Naši se mají opravdu co učit.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
wladysjo, tu Metlu nahrávám, hodím do DivXu a někam na uložto |
hotovyrad
![]() |
|
RE: Festival ROCK AM RING live na nemeckej Ein...Metallicu nazivo uz jedine ze zvedavosti nekde v televizi - jestli se traba uz naucili konecne hrat nazivo, hl. ty kytary neojebavat..., mam je rad, desky maji skvele ale zive nikdy poradne nezahrali, snad krome ziveho DVD se symf. orchestrem. ale i to museli snad na desetkrat davat dohromady. Ale zkousim to porad znova a znova, bohuzel tnes u toho zase trpim a rve mi to usi, jestli zahrajou zive solidne 1 pisnicku za koncert tak je to moc... skoda :-/ nevim co je horsi, jestli diskutovat s pitomcem nebo poslouchat to Metlu... asi necham obojiho :) |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 381 |
![]() |
|
to lanceByl jsem v Brně 1993, tento koncert už nikdo nepřekoná, takže od té doby jsem na nich nebyl, ale dnes to má koule, hráli 130 minut.... super... jinak 6.6. je v Ostravě Slayer :-) |
hotovyrad
![]() |
|
RE: Festival ROCK AM RING live na nemeckej Ein...v Blave v 1993 boli este lepsi ako v Brne...videl som oba koncerty ---ale odvtedy to s nimi ide dole vodou...vlastne odvtedy nenahrali jeden kvalitny album...skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
to tulenV Blave byli taky? Já vím jen, že 2 dny před Brnem byli v Katowicích s AC/DC, které bohužel v Brně vystřídali The Cult :-( A třetí do party byli Queensryche :-) Vstupenka stála na tehdejší dobu astronomických 590 korun! |
hotovyrad
![]() |
|
RE: Festival ROCK AM RING live na nemeckej Ein...par dni po Brne boli...tusim cca tyzdne po Brne..s nimi tam hral Megadeth vtedy..parada. a ja som platil za vstupne v BA 420 skskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: Festival ROCK AM RING live na nemeckej Ein...24.5.1993 boli v Brne a 8.6.1993 v Blaveskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
to tulenpřesně.... jinak z Metallicy dělám DivX. pokud bude mít někdo zájem, nechť mi napíše link na nějaký upload, klidně se podělím, bude to na 1,6 GB |
hotovyrad
![]() |
|
RE: Festival ROCK AM RING live na nemeckej Ein...ulozto.cz napr. ked to am das, daj prosim link |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 365 |
![]() |
|
páni, najde sa tufanusik ktory absolvoval niektory z tychto koncertov osobne a sice:1982-4 IRON MAIDEN /sportcsarnok Budapest/ 1987 SAXON /nepamatam miesto Budapest/ .... MOTORHEAD /honved stadion Budapest/ 1988 HELOWEEN /kisstadion Budapest/ .... DEEP PURPLE /akysi amfiteater Budapest/ .... SEPULTURA /Ostrava/ .... QUEEN /nepstadion Budapest/ 1991 METALLICA /MTK stadion Budapest/ 2011 JUDAS PRIEST /stadt halle Wiena/ dost koncertov som neuviedol, pretoze som napisal len tie co mi utkveli v pamati a mozno som poplietol aj roky... je to pre moje info ci sme niekde boli spolu a ani o tom nevieme ;) Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
to bohuzSepultura 1992 Ostrava jsem byl - předkapela tuším ROOT, předtím mám pocit 1990 Havířov jsem byl taky |
hotovyrad
![]() |
|
celkom sima potesil radek ze sme tam boli spolu a ani sme o tom nevedeli...skor ma stve to ze uz mam 47r., alebo iba? pretoze sa niekedy citim jak za mlada a stejne veci me napadaj...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
to bohus31"IBA"... mě je o 9 více, což taky nejsem žádný dorostenec, teprve ve svýcm 35 letech jsem dozrál ve smyslu třeba toho motorkaření... skončil jsem s nesmyslným lítáním dvoustovkou na japonských motorových sekačkách, koupil si kultovní a dospělou Ducati Monster a jezdím na Východ - a tak na tom jsou i ostatní kamarádi, kteří se mnou do toho Ru jezdí. Navíc nyní se naše baby ani nemusejí ptát ůa jaké jsou ty nádherné ruské děvočky?" protože i když nám stále "stojí" a máme chuť, tak to už není naše hlavní priorita, protože deci dobré vodky s talířem šašliku a kaviáru před atomovými ponorkami Černomořské flotily, to jsou prostě věci, ke kterým se člověk propracuje věkem, navíc chlapi přece nestárnou :-)mrzí mě, že jsem neviděl v Pešti Omegu, viděl jsem to v TV, byl to nářez :-) |
hotovyrad
![]() |
|
metallicaTak už to tam sypu, 6ti megabitový upload není od věci... 40 minut je na 1,5 GB pěkný čas :-) |
hotovyrad
![]() |
|
radekvzdy som chcel mat harleya.to akosi k rockovej hudbe a neuveritelnemu pocitu slobody patri, aj k halfordovi... avsak prioritami rodiny to odsuvam doteraz. no ked deti odrastu z domu a manzelka mi do toho nebude kecat, tak si snad po 50-tke splnim sen...mam niektorych znamych v 1.HDCS Prievidza, ktorim aj potichu zavidim...takze zatial len Kia Sportage kvoli rodine...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
to bohusto zní dobře, těch expedic do Ruska mám naplánovaných asi dalších sedm, můžeš jet taky :-) Nikdy bychom s těma klukama co jezdíme (jádro 4 kluci a občas přijde někdo nový, který dá jeden výlet a už ne, protože jede raději do Itálie....) nebrali mezi sebe mladíky na supersportech, nejmladší je nějaký Bruno z Blavy, tomu je asi 30, nejstaršímu Lalinovi dobrých 45 bych řekl... No a samozřejmě máme svá pravidla, přes která nejede vlak... cestovní rychlost cca 120, po 100km první lepší pumpa se stojí a každá operativní změna plánu se odhlasuje. Pokud nemůže někdo hlasovat díky množství vypité vodky, je mu to tolerováno pod podmínkou, že další den se zrubou ostatní :-) Jojo, pohodka na Východě, za rok se setkání motorkářů Bike Show stěhuje po 4 letech ze Sevastopolu do Stalingradu (jako vojenskému městu mu nikdy nikdo nebude říkat Volgograd) kvůli 70 letům od osvobození. Bude to veliké, Voloďa Putin na svém HD samozřejmě chybět nebude :-) |
hotovyrad
![]() |
|
RE: Festival ROCK AM RING live na nemeckej Ein...skupiny dožívajú. Judas má posledné turné. treba ešte ísť ,na čo sa dá.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
to oneeeeBohužel... ve středu v Ostravě SLAYER! Jinak Metallica je zde....http://ulozto.cz/x8rRSyu/metallica-2-6-2012-nurnberg-divx |
hotovyrad
![]() |
|
RE: Festival ROCK AM RING live na nemeckej Ein...to je veľmi pekné od teba , ale nie do divixu. skôr by som bral original nahrávku. Na dvd už mám urobený KISS z 1 plus ,mám ho aj z mtv n live hd vo vysokom rozlíšení. Nahrávam koncerty z i concert hd. original je original.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |