![]() |
|
nezaplacení 29kč znovuaktivace 300KčNavrhněte to někdo Skylinku. Myslím že tady jsou ještě rezervyAž nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47 | |
![]() |
|
RE: nezaplacení 29kč znovuaktivace 300Kč:laughing: R^ |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 748 |
![]() |
|
RE: nezaplacení 29kč znovuaktivace 300KčZa toto bys možná vyfasoval i krabici vína.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: nezaplacení 29kč znovuaktivace 300KčKultůra za 500 R^ :)))AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: nezaplacení 29kč znovuaktivace 300KčTak otevřete oči a hlavně peněženky!!! http://www.youtube.com/watch?v=R-bi6pmtlNs |
miraxy
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
RE: nezaplacení 29kč znovuaktivace 300KčVšak už je řeší obchodní inspekce, si myslím, že to nakonec dopadne tak, že poplatek zůstane, ale karty bude možné vracet.Vložte TEXT podpisu
|
linc
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 262 |
![]() |
|
RE: nezaplacení 29kč znovuaktivace 300Kčvracet ? jakoze vratej ty dva litry za ktery sem to koupil plus tech X stovek kterejma sem to upgradoval na plnou verzi ?cool, to beru :) Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
RE: nezaplacení 29kč znovuaktivace 300KčVšak to tak dopadne, možná ne celé, ale alespoň část, jinak dostanou takovou pokutu, že se z toho po.erou.Vložte TEXT podpisu
|
linc
![]() |
|
RE: nezaplacení 29kč znovuaktivace 300KčPánové, že vám z těch sraček, co už tady 3 dny produkujete, není blivno. Nebýt Skylinku, neozhýbal by se zde příjem HD programů, zloději z UPC by stále hrabali na svém předraženém písečku s vycvičenými opičkami, které slíbí cokoli za cokoli. Troška sebereflexe by neškodila. Když vidím stovky příspěvků plivajících na Skylink, je mi smutno. Dneska, a platí to v dnešní době chemiků Kalousků a dalších zlodějů, platí, že zadarmo ani kuře nehrabe. |
Ľudmila
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 293 |
![]() |
|
RE: nezaplacení 29kč znovuaktivace 300KčČOI a SOI ani iné inštitúcie s tým nič nespravia si myslíte že oni dopredu túto situáciu nekonzultovali s právnikmi a to si píšte že oni budú mať špičkových právnikov poplatku sa nik nevyhne R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ |
ndsupcdigi
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 64 |
![]() |
|
RE: nezaplacení 29kč znovuaktivace 300KčĽudmila: Vás, co tady kdákají, že máme Skylink zadarmo, by měli asi zavřít do kurníků, nebo už nevím.Vložte TEXT podpisu
|
linc
![]() |
|
ĽudmilaKdyž je Vám smutno z plivání na Skylink, můžete si kromě placení nejdražšího balíčku u Skylinku a nově servisního poplatku např. založit konto pro pomoc Skylinku, třeba tam bude někdo přispívat. Pro mě je vedení Skylinku banda darebáků. |
mispi
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 399 |
![]() |
|
to mispipokud platíš jakýkoli balík, servismí poplatek neplatíš... |
Ľudmila
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 293 |
![]() |
|
RE: nezaplacení 29kč znovuaktivace 300Kčked si zratam naklady na skylink...ktore som do toho vrazil tak ta sluzba ma vyjde 2 x drahsie ako mesacne platit upc...tak neviem o com tu tocis ze zadarmo ani kura nehrabe..ake zadarmo??? su drahi az az a furt je im malo..to ze svoju obchodnu politiku postavili na klamani spotrebitela nie je moj problem ale ich..mali predstavit korektnu ponuku od zaciatku a videlo by sa kolko kariet by predali predpokladam ze z tych 2 400 000 by predali tak 10%---a to by uz towercom nebol taky frajer a predal by tu firmu leda tak nejakemu handliarovi z rumunska za 1/10 z tej cenyskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: nezaplacení 29kč znovuaktivace 300Kčja som si ich balicky predplacal 2 roky na dve karty...a cvies preco som s tmy prestal? okrem toho ze som zistil ze zakaznika maju hlboko v paži co ma osobne urazalo..a svoje peniaze im vnucovat nasilu nebudem dalsim dovodom bolo ze ta kvalita obrazova ktoru mali pred 2 rokmi a ta teraz...to je dost rozdiel..ten obraz u platenej ponuky uz je prakticky identicky s digi tv ..mazanica..za toto mam platit? satelit som si zriadil prave kvoli kvalitnemu obrazu...nebudem pozerat na metrovej placke rozmazany obraz a este im za to platit to som mohol kludne ostat u analogovej kablovky..to by som mal takmer to iste..a vyslo by ma to podstatne lacnejsie...a to HD ...co skylink predstavuje nesplna ani parametre pre HD...rychle sceny kockuju pri niektorych programoch..wola si zo mna robit nikto nebude...ostavam pri nepaltenej ponuke ako drviva vacsina abonentov...a oni nie oni musia spoplatnit aj neplatenu ponuku kanalov ktore si platia distribuciu sami a skylink na ne nema ziadne naklady akurat na nich dobre zaraba..tomu poviem zhovadilost..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
tulenstv1, stv2, a ct1, ct2, cthd budes mat bez poplatkov ostane s SP inak sa neda :8)Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E
|
zdenoq
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 1 606 |
![]() |
|
RE: nezaplacení 29kč znovuaktivace 300Kčto mi celkom staci.skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: nezaplacení 29kč znovuaktivace 300Kčndsupcdigindsupcdigi ak to aj konzultovali s nejakym pravnikom, prachy za konzultacie by im mal rychlo vratit spat § 45 zákona číslo 513/1991 „Klamlivou reklamou je reklama tovaru, služieb, nehnuteľností, obchodného mena, ochrannej známky, označenia pôvodu výrobkov a iných práv a záväzkov, ktorá uvádza do omylu alebo môže uviesť do omylu osoby, ktorým je určená alebo ku ktorým sa dostane, a ktorá v dôsledku klamlivosti môže ovplyvniť ekonomické správanie týchto osôb alebo ktorá poškodzuje alebo môže poškodiť iného súťažiteľa alebo spotrebiteľa“ Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
RE: nezaplacení 29kč znovuaktivace 300Kč"Když vidím stovky příspěvků plivajících na Skylink, je mi smutno." - myslim ze Skylink na nas zacal plut ako prvy! |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
RE: nezaplacení 29kč znovuaktivace 300KčA to si este pamatam ze ma aj urazal. Za to ze som si kupil dvojtunerovy prijimac aby som mohol nahravat nieco ine a pozerat nieco ine, aby som mat timeshift a ine vymozenosti, ktore v dnesnej dobe uz su standardom - tak za to ma osobne p.Glysnik urazil a nazval ma zlodejom! Teraz ho ja mozem s kludnym svedomim nazvat podvodnikom, lebo podviedol 2 narody! Ale ono sa mu to vsetko vrati aj s urokami, ak to tym Luxemburcamon s tym poplatkom nevyjde (a vyzera to tak ze asi nevyjde, aspon nie v takej podobe ako to chceli), tak mileho p.Glysnika vyhodia na hodinu. Urcite im nasluboval pri predaji hory-doly a teraz zistili ze to nebolo vsetko tak ako to sluboval! |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
BillyskGlisnik je tam babka, ale ma rozum ak rozmysla tak od Skylinku (m77group) odideDreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E
|
zdenoq
![]() |
|
RE: nezaplacení 29kč znovuaktivace 300KčZdar synci,pripada mi to tak,ze vrcholni zahranicni manageri se rozhoduji stylem:"otevrou okno,prohlasi,ze Praha je Vidni a transakce bude stat 2,74 miliardy tamni meny:).V jejich nazoru je nasledne podpori nizsi stupen narodnich manageru (mnohdy mistru vysokych sklizni ,vlezdo(nevhodné slovo)istu a lesticu klik).V realu stavby=zakazky=frontove linii a provozu je bohuzel vse jinak. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: nezaplacení 29kč znovuaktivace 300Kčnenažrané (nevhodné slovo) od koryta nedostanete.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: nezaplacení 29kč znovuaktivace 300KčAle ked sa nenasype do koryta tak podochnu :8)Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E
|
zdenoq
![]() |
|
ĽudmilaTV přes SAT mám od začátku SAT vysílání. První karta mě tehdy stála 3.500 Kč a to nemluvím o doplatcích za slovenské programy, Novu atd. Jakmile byla možnost platit balíček, ihned jsem tak učinil a řadu let si jej platím (nyní Multi HD a cca každý druhý měsíc HBO HD). V současné době mám 4 karty Gratis ( pro 4 SAT přijímače v rod. domě), dále 1 kartu Výměna a k ní Next. Za roky jsem již zaplatil Skylinku pěknou kopu peněz, nikdy jsem neuvažoval o pirátském příjmu atd. Vím, že u Multi HD a Next nebudu platit servisní poplatek, ale na 4 karty ho platit budu muset a to mě pořádně štve. |
mispi
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 399 |
![]() |
|
ĽudmilaDej své tel. číslo. Převedu tam své, můžeš lidem kteří si u mne koupili vysvětlovat, že větší investicí do karty nemusí platit měsíčně, ale že ted už musí a že to byla jen nachytávka. Prostě jsem je podvedl já a u 29 Kč rozhodně nezůstane. U mne nejde o plivání u mne jde blití ze skylinku.http://www.youtube.com/watch?v=R-bi6pmtlNs Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47 | |
![]() |
|
![]() |