![]() |
|
CT HD na freesat medium karteod 8.6.2012CT Hd bude sucastou balickov freesat medium a freesat medium karta,v priebehu juna sa dockame aj Eurosport Hd,Eurosport 2Hd v balicku freesat Hd bez navysenia ceny,freesat len tak dalej :) R^ |
Rosta1
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 329 |
![]() |
|
RE: CT HD na freesat medium karteA co CT 4 HD, nepohlo se něco?? |
Casio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 552 |
![]() |
|
A Nova HD v Česku?Nepresúva sa do Mediumu v Česku? Neviete niečo o zmene v oficiálnej českej ponuke? Logicky to je možné po ČT1 HD...Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 2 858 |
![]() |
|
Redakcii: Nemáte nejaké info?ČT1 HD - z HD balíka do balíka MEDIUM od 8.6.2012.prípadne: NOVA HD - z HD balíka do balíka MEDIUM?? Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
@zmarianDíky za dotaz.Zatím k tomu nemáme bližší informace. Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 2 278 |
![]() |
|
@redakceOkay, som zvedavý, či v tom niečo bude...Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
ČT HD v Mediume len na UEFA EURO?Nové info: maďarská verejnoprávna m1 HD tiež putuje do Mediumu. Dátum 8.6.2012 mi napovedá, že pre UEFA EURO. Otázka je, či zostanú ČT1 HD a m1 HD v Mediume aj po skončení šampionátu...Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
Oficiálne: ČT1 HD a m1 HD sa presúvajú do MEDIUMu!Tak, a je to oficiálne. Príjemné prekvapenie. R^http://img38.imageshack.us/img38/1379/cthdmedium.png Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
Oficiálne: ČT1 HD a m1 HD sa presúvajú do MEDIUMuDobrý večer,mám od nich medium a zapůjčený jejich přijímač.Který,ale neumí přijímat HD programy.Jak mám postupovat abych mohl přijímat ČT1 HD,který se přesunul do medium.?Mám tam zavolat a říct si o přístroj,který umí přijímat HD programy?A zůstane cena stejná,Díky za odpověď. |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 331 |
![]() |
|
@dawis77Ešte to nesprístupnili na kartách Medium, ale čoskoro to aktivujú. Potrebuješ HD prijímač. Buď od nich, alebo svoj vlastný. Na SD ti pôjde len zvuk. Opýtaj sa ich, s akými podmienkami by ti zabezpečili výmenu za HD box, keď chceš pozerať aj HD kanál.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
zmariana zapůjičí mi ten hd přijímač?Pokud ano,tak cena co platím jednou za měsíc zůstane stejná?Co myslíš? |
dawis77
![]() |
|
@dawis77To ti budú vediet povedat naozaj len oni. Počkaj, kým ten program aktivujú, keď sa ti za ČT1 HD oplatí vymeniť ten SD box...Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
zmarianOk,zavolám tam.A proč by se mi to nemělo oplatit? |
dawis77
![]() |
|
![]() |