![]() |
|
pro Redakci:History Channel 16:9(SD) Skylinkmoc prosim mohl by nekdo technicky zdatny otestovat jestli se mu tento program zobrazuje korektne na lcd 16:9 mne prave ne tak sem volal na podporu a jeste tedka penim :fuming: u nich pry vse ok ale logo nevidi atd po dotazu proc se divam na SD porad kdyz vlastnim HD prijmac sem prastil s telefonem:-) takze moje tv or prijmac zobrazuje korektne asi pres 150 stanic krome teto? no chyba asi nepude u mne:-)DIKY za TEST |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
@tanabePorovnal jsem obrazový formát History SD na Skylinku a UPC.Na Skylinku není v pořádku. Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 2 278 |
![]() |
|
RE: pro Redakci:History Channel 16:9(SD) Skyli...Dekuji ja vim ze neni v poradku mam jeste kabelovku a tam to ok je proste ten pan na technicke podpore ze mne delal blbce ze u nich je vse ok :fuming: |
tanabe
![]() |
|
RE: pro Redakci:History Channel 16:9(SD) Skyli...nie je to v poriadku, ja mam to isté na sráčlinku a upc je o.k. |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
@tanabeUž jsem jim napsal. Věřím, že to dají brzy do pořádku.Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
![]() |
|
RE: pro Redakci:History Channel 16:9(SD) Skyli...sedí tam moulové co prd ví a nic pořádného neporadí a ještě za to chtějí servisní poplatek :dead: :laughing: :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: pro Redakci:History Channel 16:9(SD) Skyli...Dekuji moc:-) snad si to precte nekdo jiny nez ten pseudo technik ktere ho jsem chytl ja:-) |
tanabe
![]() |
|
@tanabeProblém s formátem obrazu History SD byl na platformě Skylink vyřešen. R^Report pomohl. R^ Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
![]() |
|
To RedakceDekuji opraveno uz je to 16:9 ( priste asi rovnou pres vas pudu resit problem :))) :-) |
tanabe
![]() |
|
RE: pro Redakci:History Channel 16:9(SD) Skyli...akorat me mrzi ze report musi podavat nekdo s MEDII normalni clovek asi nema sanci a akorat s nej udelaj blba :(( |
tanabe
![]() |
|
tanabeto nevadi redakcia rada pošle ked je volaký problém už raz tak pomohla aj predtím R^🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
Jupino mne osobne to vadi dost!! jako aby ti operator resp technik rekl ze u nich to je ok a kdyz se ti to nelibi at volas primo do HCH tak to uz je i na mne dost silne kafe no mozna sem chytl nejakeho pseudo technika a je to 1 pripad ze 100 nejvic mne rozesmalo pane proc se divate na SD kdyz mate HD prijmac:-) |
tanabe
![]() |
|
RE: pro Redakci:History Channel 16:9(SD) Skyli...Ano ide už O.K. |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
to tanabea proč se vlastně díváš na SD? ;) |
tnt
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 278 |
![]() |
|
RE: pro Redakci:History Channel 16:9(SD) Skyli...kdyby mel skylink vsechny programy v HD tak se divam only na HD:-)ale to asi vsichni |
tanabe
![]() |
|
to tanabeTy mas cisla na technikov Skylinku? Aj ja chcem. |
andy11
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
RE: pro Redakci:History Channel 16:9(SD) Skyli...koukám ted na History Channel 16:9 v SD 11895 jde to normálně celá obrazovka i logo vidím Panasonik s vestavěnám satelitem . Ruční nastavení na 4:3 se to zůží z boků . Jinak nastavení na TV mám automat a ničeho se nevšímám . |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 748 |
![]() |
|
standa111vcil uz to jde rano to jelo blbe:-) az redakce musela zakrocit:-) |
tanabe
![]() |
|
![]() |