Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

karta NEXT - Skylink

Dobry den prajem,

rad by som sa spytal na kartu NEXT.

Viete mi prosim vysvetlit podrobnejsie ako tato karta funguje?

Ak by som si aktivoval tuto kartu, tak mi staci len 1 prijimac a nemusim uz na dalsie programy, ktore chcem pozerat na inom TV kupovat dalsi prijimac?

Mam prijimac GoSat 7055 ale ten ma iba 1 slot - ako je to riesene v tomto pripade?
Kde kartu NEXT vlozim?
Treba mi na to iny prijimac?

A ako je to v pripade, ze mam 3 TV a na kazdom by som chcel pozerat iny program?
Je to mozne vyuzivat max. na 2 TV ?

A na stranke Skylink pisu, ze sa to jedna v pripade platenej ponuky?
Ako je to v pripade, ze by sme si chceli na tych 2 resp. 3 TV pozriet kazdy iny program, no z neplatenej ponuky? Napr. 1 chce STV1, dalsi STV2 a treti TA3 ?

Dakujem za Vase odpovede a zelam vsetkym pekny a uspesny den!

majkoklim
Registrace: 9/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: karta NEXT - Skylink

karta NEXT je urcena pokud mas doma 2 tv+2 sat tuner abys nemusel platit treba 2x multi( proste na materske karte zaplatis multi a to ti hraje i na karte next kterou mas v druhe tv ta karta ovsem stoji 880kc na rok ale stejne se to vyplati)

tanabe
Registrace: 7/2010

"Ak by som si aktivoval tuto kartu, tak mi staci len 1 prijimac a nemusim uz na dalsie programy, ktore chcem pozerat na inom TV kupovat dalsi prijimac? "

je potrebne vlastnit dalsi satelitny primac, do ktoreho kartu Next vlozite

"Mam prijimac GoSat 7055 ale ten ma iba 1 slot - ako je to riesene v tomto pripade?
Kde kartu NEXT vlozim?
Treba mi na to iny prijimac?"

ano, vid predchadzajuca odpoved

"A ako je to v pripade, ze mam 3 TV a na kazdom by som chcel pozerat iny program?
Je to mozne vyuzivat max. na 2 TV ?"

Next karta kopiruje matersku Skylink kartu, takze mame 2 karty s rovnakym obsahom, vyuzitie na 2 TV

"A na stranke Skylink pisu, ze sa to jedna v pripade platenej ponuky?"

samozrejme vyhodou karty Next je, ak si predplacate urcity plateny balik v takom pripade sa plateny balik objavi i na karte Next napriklad kanal z balika Multi, a teda mozete na 2 TV sledovat nezavisle dva rozne programi z ponuky Multi

"Ako je to v pripade, ze by sme si chceli na tych 2 resp. 3 TV pozriet kazdy iny program, no z neplatenej ponuky? Napr. 1 chce STV1, dalsi STV2 a treti TA3 ?"

bezproblemov

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Rozlišujeme jen kodovanou či nekodovanou "ponuku".Prachy s tím nesouvisejí,vlastně od včerejška už Ano.K příjmu je potřeba vždy satelitní "tuner"(DVB-S či DVB-S2)....bez tohoto už se nejedná o satelitní příjem.

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

Dakujem vsetkym za rychle a cenne info...

Prajem uspesny den!

majkoklim
Registrace: 9/2011

karta NEXT - Skylink

Mám kartu Next a vím,že sledování různých kanálů na dvou TV jen tak nejde,záleží na parametrech příjmu(STV1-ČT1?,apod,většina programu jde,ale jsou i vyjímky kdy nejde sledovat různé programy na obou TV. Ale celkově jsem s kartou spokojen.

baksik
Registrace: 5/2010

blbost,jde to v pohodě !

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

Tak možná pro někoho blbost pro mě né!- příjem skylink
1 parabola Astra 23,5
1.TV ČT1-12525V-2.TV HBO HD-12109H na obou nejede ?
atd...
Karta NEXT .

baksik

baksik

rekl bych ze nemas od paraboly svedene 2 samostatne koaxialy ke kazdemu prijimaci... je to tak?

lance
Registrace: 10/2008

Ano,mám propojené dva příjímače mezi sebou a jeden samostatný přívod od paraboly.
Asi když jsou dva samostatné,tak to jde,to
nevím nemám odzkoušené.

baksik

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra