![]() |
|
Manazeri skylinku ctvrtletni zasedackyctvtletne vymysli jeden podraz za druhym. Ani mne to neprekvapilo. Tesim se na tunu zakazniku kterym ja musim vysvetlit jak karty neomezene a mesicne bez poplatku se musi platit. Skylink ze mne dela blbce prostrednika.Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
juzekJe to velmi jednoduché, řekni svým zákazníkům pravdu. A pokud se cítíš být blbcem, tvoje věc.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
IGNOROVAŤ PLATENÉ SLUŹBY SKYLINKUTen kto si platí nejaký balík od skylinku, treba ho zrušiťa potom sa zbadajú. IGNOROVAŤ PLATENÉ SLUŹBY SKYLINKU |
konjo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 115 |
![]() |
|
RE: Manazeri skylinku ctvrtletni zasedackyJá se blbcem sice necítím, ale jsem opravdu :fuming: |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
konjonevim proc bych si mel neco kua rusit? platim si za to na co se divam a to mne vyhovuje spis ty si zaplat nejaky balicek a 29 korun te pak nemusi zajimat |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
joscerNebuj ono to u 29kč nezustane. To je jen vlaštovka.Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
![]() |
|
tanabeMnoho a nejen duchodcu tak resilo prijem ceskych tv, a to i vice kartami. 2000 Karticka k tomu 600 vymena a ted jeste pausalek 29 kč, ktery se bude hezky navysovat zase s patricnym zduvodnenim.Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
![]() |
|
konjonavic mne cenova politika skylinku vyhovuje driv sem mel IPTV a 1000kc mesicne 1 tv!! dneska mam skylink+next kartu a platim 360kc+80 next (2 tv) a mam tam toho vic jak pres IPTV kde sem za tu cenu nemel zadne HD doku kanaly (dedek si plati multi a ja ten zbytek takze mne to mesicne stoji asi 200kc) |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: Manazeri skylinku ctvrtletni zasedackyked to vysaju...do morku kosti mozno sa tiez toho zbavia a kupia to nejaki mongoli...a ti nas rovno vyklčuju :laughing: :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Manazeri skylinku ctvrtletni zasedackyak zavedu servisny poplatok, tak si znovu zacnem platit, nie sky/cslink ale ineho providera.Toto je podvod. |
robolimo
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 47 |
![]() |
|
RE: Manazeri skylinku ctvrtletni zasedackydana tema sa prebera v tomto vlaknehttps://www.parabola.cz/forum/topic-71256/ nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
![]() |