![]() |
|
karta výměna aneznámé přihlašovácí jménoNevíte někdo jestli jde zaregistrovat karta výměna bez toho abych veděl přihlašovací jméno na starou kartu?Cca před 6 lety mě to montoval technik a následně i kartu registroval, teď už není k sehnání a já nevím pod jakým jménem a heslem mě to registroval a nemůžu tudíš na ni zaregistrovat kartu výměna. |
trenttino
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 38 |
![]() |
|
RE: karta výměna aneznámé přihlašovácí jménoTreba na skylinku sa dohodnut........Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
Před 4 dny se to tu řešilo5 stránka téma "skylink vymena registracia" příště zkus hledat.FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 604 |
![]() |
|
killorspátá stránka? Jestli myslíš tohlehttps://www.parabola.cz/forum/topic-71182/ tak já to mám až na šesté stránce. Čím se řídí počet stránek? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: karta výměna aneznámé přihlašovácí jménodík a omlovám se.Takže stačí zajít do prodejny se satelity a měli by mě to vyřídit? |
trenttino
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 38 |
![]() |
|
RE: karta výměna aneznámé přihlašovácí jménoNJ,ak je partner Skylinku.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
partnernestačí,to mám doma,musí mít servisní web R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: karta výměna aneznámé přihlašovácí jménoServisný tiež nestačí,je nutný aktivačný web.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
![]() |