Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Výměna ročních karet CS Link a prodloužení akce

Pokud chtějí zákazníci využívat neplacené programy i po uplynutí jednoho roku od registrace u CS Linku, mohou využít dvou možností. Uhradit manipulační poplatek, který je stejný jako u CS Linku, tj. 1 000 Kč/40 EUR. Úhradu provedou standardně nabízenými platebními kanály Skylink. Následně získají tarif GRATIS s 31 neplacenými programy. Druhou možností je předplatit si kterýkoli programový balíček z nabídky Skylink. Po celou dobu předplatného budou zároveň aktivní i neplacené programy. Této funkčnosti je možné využívat i opakovaně.

Zákazníci vlastnící tuto časově omezenou kartu mohou využít jakoukoli z nabízených akcí a za výhodných podmínek přejít k sesterské satelitní platformě Skylink. Již od února jsou nabízeny dvě výhodné akce na výměnu CryptoWorks karet. Zákazníci si mohou zakoupit kartu Skylink VÝMĚNA za 600 Kč/24 EUR nebo si předplatit balíček MULTI a vyšší. Získají tak promo vysílání všech programů Skylink po dobu 2 měsíců (vyjma Man X a Hustler TV). V případě předplacení balíčku navíc obdrží kartu Skylink VÝMĚNA zdarma. Pro velký zájem jsou obě akční nabídky prodlouženy do 31. 7. 2012.

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Výměna ročních karet CS Link a prodloužení...

idem z tej ponuky do kolien :laughing: :laughing: :laughing:

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

Aj Ja, už sa mi o tích 24eur aj sníva. :))) :))) :)))

PISTOK153
Registrace: 11/2010

si doplatim 40 eur a potom este 24 aby mi poslali kartu vymena :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

tulen

Mně už posílají 4 kartu Výměna a nic za ni nechtějí. Sranda je, že si mám měnit roční CS Linkový karty Irdeto za Skylink ICE :laughing:

Pitomec
Registrace: 9/2011

Prečo mne nepošlu :crying: aj Ja mám ročnu CSlink IRDT. :crying: :crying: :crying:

PISTOK153

asi tma mas nieco predplatene co?
ja mam rocnu cw ale neposlali mi nic..a jednu neobmedzenu cw cslink a furt nic :-)))

tulen

No asi zistili, že im 24eur nedám ,lebo ani nemám :laughing: ale akurát mi skončilo predplatné na Sky, takže mám Tmu :))) uvidím jak sa to vyvynie, lebo mi treba 110euri na Multi, takže som zvedaví až zaplatím či mi niečo pošlu :bigeyes: jednoducho ak nepošlu, tak Vyťahujem DVB-T anténu na strechu. :laughing: jednoducho, ja nikomu peniaze zadara nedám, toť blbí niesom a nekradnem, že by som mal 4x24eur, toť tolko vlastním kariet. R^

PISTOK153

já už kartu novou mám taky ale ICE, podmínka celé akce je však doplatit roční kartu (1000) jinak bude tma. Stávající roční je CS-Irdeto. Asi mi nezbude než to zaplatit. Úplně novou neomezenou za 1000,- nekoupím.

bado
Registrace: 10/2008

koupíš za 1190 a ještě tam máš 1-2měsíční promo... ;) :)))

Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus

drobeček
Registrace: 1/2006

presne tak drobček ma pravdu...toto sa vobec neoplati doplacat..kupis novu a mas tam promo..alebo ju vyhodis a mas pokoj :D

tulen

ja uz som dve cw vymenil za ice...este mam dve gitalky ...ale naco by mi boli 4 skylink karty netusim..takze o vymenu nemam zaujem..navyse ked mi na tyh gitlakach idu kanaly ktore skylink nema nevidim ani dovod menit

tulen

já to ale pochopil možná že špatně, že i na té doplacené kartě po registraci a přechodu na Sky budu mít promo. Je to tak?

bado
Registrace: 10/2008

no tu nově koupenou CSlink pak můžeš vyměnit, takže budeš mít další dva měsíce promo, celkem tedy až 4 měsíce ;) :)))

Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus

drobeček
Registrace: 1/2006

nerozumím tomu vzal jsem si tři karty cslink irdeto za 1kč a poslali mi pouze dvě karty výměna grátis. :))) ale proč ne.

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

Výměna ročních karet CS Link a prodloužení...

Ale doplatit bud treba

atr2009
Registrace: 12/2009

atr2009

jistě a platit a platit a platit R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

PŘÁNÍ nebo FAKT?

O prodloužení akce "Výměna Cslink za Skylink" i po 31.5.2012 není na webu Cslinku ani Skylinku žádná informace!
Tak jak je to?

ja007
Registrace: 2/2006

Já to taky nevidím, prý to měl delta v poště :)
https://www.parabola.cz/forum/topic-71234/

No snad bude do půlnoci jasno..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra