![]() |
|
reklamace set top boxuZdravim chlapi ,musim se podelit , tak jsem minuli tyden reklamoval set top box , no je to naka sumka nemecka dneska mne volala z prodejny ze mne reklamaci neuznali ze sem pry do nej nalil vodu coz mne to totálne vytocilo , ted badam jak na to dal a zavarit jim trocha poradte nekdo co stim nechce se mi to jen tak nechat , :fuming: :lookaround: :lookaround: |
satak
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 400 |
![]() |
|
RE: reklamace set top boxunech si vypracovat znalecky posudek nekde jinde (zaplatis si ho ovsem sam) pokud se prokaze ze tam voda nebyla pak muzes vymahat naklady spojene na posudek primo od nich bo pres COJKU |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: reklamace set top boxuJo s touhle vodou to zkouší najdou někde mírnou korozi a hned si to utopil. Nech si na mail poslat fotky podle čeho tak usoudili. Pokud tam tu korozi uvidíš je to špatné tohle by ani posudek nespravil. Uhádat to nejde a když jim vyhrožuješ, že to předáš COI nebo soudnímu znalci se ti vysmějí. Ale pokud ti to stojí za to tak si zaplať soudního znalce nebo to zkus poslat do jiného autorizovaného servisu na záruku ovšem s tím rizikem, že buď o to přijdeš nebo si zaplatíš. Ovšem pokud je tam koroze či nějaké nečistoty a nemá to ochrannou známku doporučuji ti to než to pošleš do jiného servisu pořádně vyčistit.FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 604 |
![]() |
|
RE: reklamace set top boxuTo se asi soudu nevyhneš.Něco podobnýho jsem si v době analogu prožil taky. Byl to Grundig a blbnul. U soudu nakonec padla dohoda o vyrovnání.No to ti nezávidím. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
reklamace set top boxuTo je prave vono zaplatis sam ..... otazka je jestli pri cene 400 korun a uz to bylo rok a pul stary se vyplati stim vubec co delat , tak jasny je zadnou vodu tam najit nemuzou teda pokud ji tam nenalili oni sami cemu bych mozna i veril , pac ja stim vubec nic nedal , ale nasrali mne:lookaround: :lookaround: |
satak
![]() |
|
RE: reklamace set top boxuMohl by jsi napsat znacku boxu a prodejce.Jinak tohle je obvykla vymluva u mobilu a jak videt uz i u prijimacu. Holt nizka cena = neni z ceho delat zaruky. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: reklamace set top boxujj, u mobilů oblíbené, když už jste ho neutopil, určitě jste telefonoval v koupelně.. ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
@Tomik535To máš recht a přirozená vlhkost vzduchu jim nic neříká, tu neznají. Taky jsem měl u 3 měsíce starého mobilu nález koroze, záruka neuznána. Poslali mi fotku s jednou ťupkou jako by to tam někdo přidělal fixem. Já myslel, že mě raní mrtvice. A neuhádal jsem to a když jsem jsem, že odmítám zboží převzít že s tím nesouhlasím tak mě řekli v servisu tak dobře mi to předáme na likvidaci, prostě si ze mě dělali srandu.FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 604 |
![]() |
|
to je jednodušší,než opravit,nalít vodu,těžko se hájit v jaké době byla nalita,prostě to vyhoď,vše ostatní je dražší pro tebe R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: reklamace set top boxuPokud jim chceš zavařit, tak do toho, na netu najdeš návodů dost.btw: a jaký je podle nich důkaz, žes tam nalil vodu? |
ketiv666
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 158 |
![]() |
|
reklamace set top boxuA tak zatim tu nechci verejne udavat prodejce na to je jeste cas , zitra tam jedu osobne a uvidim , ale jedna vec je jista jsou to smejdi :lookaround: :lookaround: |
satak
![]() |
|
ano,je tozkušenost,kde příště nekupovat ani hajzlpapír R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: reklamace set top boxuS tou vodou som mal aj jednu skúsenosť.Zákaznik reklamoval v záruke nefunkčnosť prijimača.Nuž,tak som ho zaniesol do záručného servisu a tam zistili,že niekto doň nalial vodu.Zákaznik sa tiež tomu čudoval a spočiatku namietal,že to nie je možné,ale keď som im ukázal fotodokumentáciu,ktorú urobili v servise,tak sa jeho manželka priznala,že to pri polievaní kvetín kapánek prehnala.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: reklamace set top boxuKvětináč s kytičkou postavený na sat. přijímači nebo stboxu nemá co dělat, ale bohužel jsem se s tím už také setkal. K přelití květináče i přes podtácek dojde většinou při prvním zalévání. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 933 |
![]() |
|
RE: reklamace set top boxuja myslimm, ze jsi tam tu vodu nalil ty nebo manzelka, nedelej z nas pitomce |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
RE: reklamace set top boxuBurina pri elektronike nema co hladat!Hlavne ked sa polieva ako hasici.Netvrdim ze toto je ten pripad,ale ako pisete najde sa. :)))Skusil by som iny servis a ked tam zistia ine a opravia bez problemov uz viem kam nikdy nepridem,teda ty neprides... ;) Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: reklamace set top boxuJenže, pokud zkusí jiný servis (pokud není jiný autorizovaný než ten kde STB poslal prodejce), tak si opravu zacvaká ze svého a ta částka bude určitě vyšší než 400 Kč. Leda by se pak soudil, ale to je u nás běh na dlouhou trať a hlavně finančně náročný běh s nejistým výsledkem. Při dnešních cenách tohoto druhu spotřební elektroniky se ani moc s nějakým servisováním nepočítá a většina velkých supermarketů raději nabídne vratku peněž nebo nákup jiného zboží ve stejné výši nebo dražšího s doplatkem. I pro ten supermarket jsou to náklady s dopravou do servisu a zpět. |
cha-cha
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 148 |
![]() |
|
RE: reklamace set top boxuNech to riesia ako chcu opravit, vratit prachy, vymenit.Zaruka je zaruka,ked je po zaruke potom je to ine.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: reklamace set top boxuOkrem toho co je to za logiku aby on dokazal ze tam nenalial vodu?Oni nech dokazu ze ju tam nalial.Ale je to tema o nicom.Zakom hovori jasne.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
reklamace set top boxuTak ja vim na 100 procent a jsem si jisty ze zadna voda z mne strany nalita nebyla , mozna ze sem nalil 4 piva ale ty sem nalil do sebe a mozna ze jich bylo 5,ne vyzvu prodejce aby semnou sepsal o tom protokol stim at napise sve ja napisi sve podepisem to a pozadam o opetovnou reklamaci stim ze pokud nebude kladne vyrizena predavam to na COI at si to snima resi , zrejmne nic jineho se v dnesni dobe neda delat :lookaround: :lookaround: , ja mam svedomi ciste to vym jiste :lookaround: :lookaround: |
satak
![]() |
|
RE: reklamace set top boxuTreba ako v amerike,aj tam automobilky prehrali obrovske prachy ked ich zalovali poskodeny za to napr. ze neboli oznacene v motore miesta, kde je horuca para, voda,alebo ine.Ked jedna bola popalena pri nejakej manipulacii uz neviem s cim po jazde a reklamovala ze nikde nebolo napisane ze tam sa moze popalit.Odvtedy sa to znaci,kde je "hot" alebo inak oznacene,proste pravnici ryzuju.Ved to vidite na autach su rozne varovania polepene co volakedy nebolo.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: reklamace set top boxuOzaj bolo na boxe varovanie,ze tam nesmies liat vodu ?????? R^ :laughing: :laughing: :laughing:Keby si bol v amerike........atd. :laughing: :laughing: Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: reklamace set top boxucoi nic nevyresi, to mi ver. pokud bude vse spravne dle obcanskeho zakoniku tzn popis, doklady atd. !! na to potrebujes sataku znalecky posudek |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
![]() |