![]() |
|
Skúsenosti s AB CryptoBox 450HDUvažujem o kúpe sat. prijímača pre syna a preto by som sa rád opýtal majiteľov resp. montážnikov uvedeného prijímača,aké sú s ním skúsenosti. Ako je spoľahlivý na úplne bežné sledovanie s kartou Skylink. Dík |
jupol
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 214 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
RE: Skúsenosti s AB CryptoBox 450HDVcelku povedený přijímač, průměrný, zatím jsem na něj neměl nejmenší stížnosti.Inetfinder FST-202, Dreamsky 9300, Dreamsky 8080, Ferguson Ariva HD Combo, Toridal 55T.
|
Stanowi94
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 621 |
![]() |
|
RE: Skúsenosti s AB CryptoBox 450HDbezne sledovanie v pohode, sem tam zamrzne, apson ten moj |
Tomic
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 478 |
![]() |
|
RE: Skúsenosti s AB CryptoBox 450HDHD obraz naozaj perfektny aj procak ma rychly ale Sd obraz mazanica,a strasne blbe DOAzbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE: Skúsenosti s AB CryptoBox 450HDCryptobox je na ciernej listine skylink. |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 464 |
![]() |
|
tophunterTo že je na černej listině u skylinku ještě neznamená že je špatnej. :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
@eemilJasně,zkopírovaný arivašrot |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 300 |
![]() |
|
Je to vylepšená Ariva,lepší je o možnost nastavit ostrost obrazu. Jinak funguje stejně:1.má blind scan, 2.8 fav. skupin, umí 3. Diseqc 1.0, 1.1, 1.2. 4. Na obraz nenadávám ani na SD stanicích. Je třeba se ale vyhrát na nastavení výstupního obrazu, tedy úroveň jasu, kontrastu, sytosti a ostrosti pro HDMI výstup. Při jisté kombinaci je obraz velmi slušný. Pro seřízení obrazu jsem nastavil stejnou stanici na Technisatu přes "komponent" a AB Crypt. přes HDMIvýstup. Hrál jsem se s obrazem tak dlouho, až byl dojem velmi podobný. 5.Ovládač je stejný jako u Arivy až na nepatrné rozdíly. 6. Dokonce nahrávky se dají přehrát na Arivě včetně HD nahrávek. 7. Má nejen UNI čtečku, ale také Cl slot. ICE karta naskočila bez problémů. 8. Stanice jsou ve sloupcích a družice se přepínají tlačítkem Vpravo, Vlevo, vždy na posledně sledovanou stanici příslušné družice. V nižší cenové hladině to vůbec není špatný přijímač. Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 395 |
![]() |
|
Prosatvšak to nemusí vůbec vadit, že je to dvojče arivy. Chce to pouze upravit nastavení HDMI výstupu jak píše samorost. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Skúsenosti s AB CryptoBox 450HDpro mne osobne je nejvetsi zlo kdyz ma prijmac nastaveni jasu atd (bohate staci nastavovani v tv) |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
to tanabepřece obraz uděláš na začátku a je pokoj, víckrát do toho nejdeš.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
![]() |
|
samorostja mel prave driv arivu a proste sem to nedokaz nastavit aby ten obraz byl alepson krapet dobry:-) v prijmaci jas 50 v tv neco jineho atd vcil mam technisat ktery to nema a proste to necha tak jak si to nastavis v TV na co to nastavovat jeste v prijmaci |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: Skúsenosti s AB CryptoBox 450HDvsechny levnaky jsou na jedno brdo arivy, abshit , amik , edisionu atd.... vse stejny ali lowend, a vsechny taky stoji za velky kulovy |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
@rj45Uplný souhlas,jsou to drahé šroty |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 300 |
![]() |
|
RE: Skúsenosti s AB CryptoBox 450HDjako obrazově hlavně u sd jsou tyhle mašinky opravdu trochu horší a u hdmi mají troch nestandartně nastavenou barvu, jas a kontrast, ale jinak to narozdíl od některých "lepších" mašin funguje.:lookaround: Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
žádnýzázrak,líný na přepínání,ladění na hodinu,přesun programů na hodinu,ovladač na pohled hezký,jinak funkce hrůza,ale jde v něm čisté irdeto cslink R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
pierrepetrno tak to je jasný, že na tu tvojí šelmu černou to nemá :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
eemilsouhlasím s tebou,je to jako porovnávat,abych byl korektní,škodovku a mercedes,trabant to není,ale fakt nic moc,už bohužel moc šelem nebude,pomalu po letech končí,musím ač nerad ,zaměřit se na jiné,VU jsou celkem na úrovni,jen jsou náročnější na přípravu a tak se to časově prodražuje,medialink jsem vybalil z krabice u zákazníka,vrazil jsem tam flash a do půl hodiny jsem byl pryč,to VU neumí |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrco máš náročnější na přípravu u VU? :lookaround: Pár flešek s vytvořeným takovým univerzálním backupem, to tam frkneš a máš to za pár minut hotový.Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
Přece jenomje rozdíl mezi AB Crypt.450 HD a Medialink Black Panther. Také je třeba uvést, že AB Cr.450 HD stojí 2000 Kč a MBP stojí 3000 Kč.MBP rychle přepíná stanice, je však pomalý na EPG a velmi (!) pomalý u převíjení záznamu, pouze 4x. V těchto směrech má zase navrch AB 450HD. Má Cl slot, zatímco u nás prodávané MBP Cl slot nemají. A proto mám oba typy přijímačů. Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
![]() |
|
pierreA co selmy su ohrozene,davali to na NGC ale aj medialink?Co uz sa im nechce?V com delo?Inak eeeeeemil ma pravdu,Jeden nejaky zakladny setting alebo cely backup img a ides. Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Skúsenosti s AB CryptoBox 450HDvo svojej cenovej kategórii (60-70Eur) je to asi to najlepšie čo sa dá kúpiť. |
PEPE8989
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
@pierrepetrsouhlasím s tebou,je to jako porovnávat,abych byl korektní,škodovku a mercedes,trabant to není,ale fakt nic moc,už bohužel moc šelem nebude,pomalu po letech končí,musím ač nerad ,zaměřit se na jiné,VU jsou celkem na úrovni,jen jsou náročnější na přípravu a tak se to časově prodražuje,medialink jsem vybalil z krabice u zákazníka,vrazil jsem tam flash a do půl hodiny jsem byl pryč,to VU neumíRegistrován: 05/2006, Autor: uživatel pierrepetr ale umi, ale musis to umet |
rj45
![]() |
|
rj45to jsem rád,že to je tak snadné,mám VUčka za super cenu,skoro jako tento cryptošrot,ještě jsem to neřešil,medialinků bylo vždy dost,teď to vázne,brzy jdu do nich,díky za info R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
samorostvidím,že máš s EPG stále problém,mě naběhne buď hned na týden dopředu,nebo za 3 s max.,používám soft z 10 ledna R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetralepon budes delat konecne poradne prijimacem, ne nejaky he@d |
rj45
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |