Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink_karta_výměna

Zdravím, mám dotaz.Provedl jsem výměnu karty Gital za Skylink výměna. Po 20 dnech jsem aktivoval tuto kartu na region CZ a frčí 2 měsíční akce Komplet, kde jde vše. Jak to bude po skončení 2 měsíční akce, půjdou mi Slovenské programy které jsou distribuovány pouze pro Slovensko???(JOJ, JOJ+, Doma...)
Na původní Gitalce šlo vše komplet (také registrována na CZ region) Dík za info.

Amper1
Registrace: 12/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink_karta_výměna

pôjde ti všetko okrem platiacich

Duzu
Registrace: 7/2005

Chlapi, ja sa chcem tiež niečo spýtať ohladne registrácie karty výmena. Práve včera sa mi dostala do rúk Gital karta od známeho z Čiech, že mi ju daruje s tým, že si musím priplatiť tých spomínaných 24 éčiek s možnosťou preregistrácie novej na seba. Ja už jednu kartu na seba registrovanú mám, či môžem mať aj druhú, a ako je to s tými regiónmi? Môžem mať registrovaný ČR región aj na Slovensku, kde mám aj trvalý pobyt? Vďaka za vaše odpovede. :)

PeMa
Registrace: 2/2011

Môžeš ich mať aj desať a región si môžeš určiť sám,.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

A co se stane za pár dní? :O :)))

Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus

drobeček
Registrace: 1/2006

Ty to ešte nevieš:

http://koniecsveta.com/

skynett
Registrace: 8/2009

výměna

Ta akce výměna cslink na skylink ,kdy to all jede 2měsíce trvá jak dlouho?Do konce května?Dík

carleone
Registrace: 4/2003

od 1. 5. do 31. 7. 2012 trvá akce.

FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink

killors
Registrace: 3/2007

Ta je ale "prý" jen pro skylink karty, u cs linku jsem si zatím žádného prodloužení nebo změny nevšimnul.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Aktuální informace-prodloužení akce

" Zákazníci vlastnící CS-linkovou kartu mohou využít jakoukoli z nabízených akcí a za výhodných podmínek přejít k sesterské satelitní platformě Skylink.Již od února jsou nabízeny dvě výhodné akce na výměnu CryptoWorks karet. Zákazníci si mohou zakoupit kartu Skylink VÝMĚNA za 600 Kč/24 EUR nebo si předplatit balíček MULTI a vyšší. Získají tak promo vysílání všech programů Skylink po dobu 2 měsíců (vyjma Man X a Hustler TV). V případě předplacení balíčku navíc obdrží kartu Skylink VÝMĚNA zdarma. Pro velký zájem jsou obě akční nabídky prodlouženy do 31. 7. 2012."

Část dnešní zprávy v poště.
;)

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

http://www.skylink.cz/web/structure/6.html?do[loadData]=1&itemKey=cz_152

sirda
Registrace: 11/2006

Delta1

Vyhodné
Vyhodnejšie
Najvíhodnejšie

Bože, kam to ešte dojde, asi ešte pánovy JG nejak furt nedošlo, že keby to bolo také vyhodné, jak sa stym Skylink furt chvastá, tak už by už vymenil karty celí národ. :laughing: :laughing: :laughing:
Takže musí to CRW už povyoínať, no nič iné mu neostáva. :))) :))) :)))

PISTOK153
Registrace: 11/2010

Neboj oni vymenia, ked nic nepojde,tak ako gardisti vymenili uniformy za stranicke knizky a boli zrazu partizani.Este v 80. rokoch so videl 40 rocneho partizana.......... ;P

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra