![]() |
|
shouwbox vitamin 5000 hdMam satelit shouwbox 5000hd soft 99.57 a nechodí my zapisy na skylink kartu ice vyměna.Mužete my někdo poradit kde je chyba a kde ma shouwbox blocker.Karta my každych 10 min vypadává,ale po 19.00hodině už jede bez vypadku.Nevyte čím to muže byt.Díky za všechny vaše rady.Kartu už mam 14 měsícu,ta karta my začala tuto sobotu blbnout poprve.Díky za vaše rady. |
ferencik
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
jaký mášsignál? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
showbox vitamin 5000 hdSignal mám 100 na 100 protože mam parabolu 145 cm.TEMĚŘ PO celem orbitu. NA 10E pREMIER LEAGE MAM 97% procent. |
ferencik
![]() |
|
a výpadkyjsou na všech programech? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
shouwbox vitamin 5000hdDnes jsem jse chtěl divat na roland gaross na eurospotu hd a ono to pořád vypadavalo a ja musel restartovat příjimač a potom to naskočilo,jinak ani přes radio to nešlo.Díval jsem jse na zapisy na kartě skylink ice vyměna a ty mam jenom na měsíc.TO chce nove zapisy aby byly aspon na tri mesice do předu.Jinak to nechapu. |
ferencik
![]() |
|
RE: shouwbox vitamin 5000 hdDej si tam 99.46 a máš po problému.popř. 99.49.Tady ten FW je blocker sám o sobě.Nic s tím nenaděláš.A pokud chceš poradit s vitamínem, tak jdi na jiný forum.Tady ti max poradí kde je jakej signál, když prší. :laughing: Stačí si tu počíst a máš jasno.Tím se nechcu dotknout těch slušných. |
deusexx
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
RE: shouwbox vitamin 5000 hdmozno by t pomohlo keby si vypol bloker :laughing: :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
ferencikja mam čiste irdeto od skylinku a to ide iba v module irdeto smit a bez problemov.Inač kartu prijmač neprečita.Z ICE kartou by to malo isť aj v uni čitačke.Soft presne neviem,ale na ab-fore to určite najdeš ;) A bloker vypneš v skritom menu 2589T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE: shouwbox vitamin 5000 hda vubec nejlepsi rada je Showbox Vitamin vyhodit a koupit si neco poradneho s odladenym SW.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
Saxona to je ;) ved skoro nieje žiadny stb s poriadnym obrazom.Mal som argus mini,VIP,a obraz Rv zato dobra podpora softov.Z certifikovanych možno Humax s5100 no neviem či už ma doriešene to čo mu cybalo.Ps: zaujama ma či vlastne je nejaky spolahlivy stb s vynikajucim obrazom jak v HD tak SD a vybornou podporou sw.Samozrejme z podporou idreta :-/T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
saxonpokial pojde menit nebudem nič s modulom smit ide ice jak vino ;)🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
re:shouwbox vitamin 5000 hdNo ja by som ho vymenil za showbox vitamin 500 HD...., lebo schou.... v názve ... :))) , držím palce R^ |
dano01
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
RE: shouwbox vitamin 5000 hdNedávno jsem ho s 99.57 zkoušel s modulem SCM a ICE. Po druhém kousnutí jsem to vzdal ;) Skoda, přitom tak pěkný display...Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
showbox vitamin 5000 hdJa jedu na univerzalní čtečku,dnes jsem jsi poslal nove zapisy ,tak zitra jsu zvědav jak to pojede.Ted tojede bez vypadku.TA karta je asi nějak začarovaná.Nechapu to sam.Jinak v diable2 nejede vubec.Díky moc za pomoc |
ferencik
![]() |
|
ferencikpopripade so dokup modul irdeto smit a mas vystarane.Ani raz nezamrzol,musim vitamin pochvaliť i keď ostatnych neposlucha.Mam original od sapra a nemôžem povedať zleho slova naň.Obraz ma vynukajuci aj v SD! R^T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
![]() |