![]() |
|
placení programu přes SIPO u CSlinkuNevítě někdo jak je to s placením programůu CSlinku když to chci přes SIPO? To mě dají nějaké číslo a já si to musímnapoště zařídít? |
soldado
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 144 |
![]() |
|
RE: placení programu přes SIPO u CSlinkuSpojovací číslo SIPO ti dají na poště a toto číslo pak sdělíš CS Linku. |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: placení programu přes SIPO u CSlinkuspojovací číslo je i na SIPU takže to stačí dát na CSlink a oni vše zařídí? |
soldado
![]() |
|
RE: placení programu přes SIPO u CSlinkuje to přímo na stránkách cslinkhttp://www.cslink.cz/cs/prakticke-tipy/zakaznicke-tipy/moznosti-uhrady-predplatneho/ |
ketiv666
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 158 |
![]() |
|
RE: placení programu přes SIPO u CSlinkudíky moc a nevíte za jak dlouho mě to začne jít když to dnes objednám. |
soldado
![]() |
|
RE: placení programu přes SIPO u CSlinkuDo SIPO se to dává obvykle v měsíční lhůtě, takže v červencovým už bys to měl mít. |
Pitomec
![]() |
|
RE: placení programu přes SIPO u CSlinkuAk zadas cislo sipo pri objednani cez net,hned dnes ti vsetko nabehne co si objednas. |
Rosta1
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 329 |
![]() |
|
RE: placení programu přes SIPO u CSlinkuDíky a je to tedy tak že to půjde pořád do te doby než to zruším? Nebudu to muset každy měsíc objednávat znova? |
soldado
![]() |
|
RE: placení programu přes SIPO u CSlinkuTy nevíš jak funguje SIPO? Prostě automaticky tam každej měsíc naskočí částka za tebou objednaný služby. Stejně jako třeba u plynu, elektriky, nájemnýho, telefonu atd. |
Pitomec
![]() |
|
RE: placení programu přes SIPO u CSlinkujo, ja jen že mě to tam píše ža balíček je aktivní od:28.5.2012 do 31.7.2012. |
soldado
![]() |
|
RE: placení programu přes SIPO u CSlinkuA co s tím má společnýho SIPO? Aktivace služby je jedna věc a způsob platby věc druhá. |
Pitomec
![]() |
|
RE: placení programu přes SIPO u CSlinkupřes net jsem si objednal balíček sport a dal to přes SIPO-ted když se podívám jaké programy mám aktivní tak je tam to že je to jen do 31.7.212, |
soldado
![]() |
|
RE: placení programu přes SIPO u CSlinkuautomaticky ti to obnovia po 31.7.2012 ked im pride od teba platba,a pojde ti to dokial to nezrusis! |
Rosta1
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 329 |
![]() |
|
![]() |