![]() |
|
VH-1 teletextna neštandardnej stránke 089 bežia texty pri niektorých pesničkách |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 730 |
![]() |
|
RE: VH-1 teletextDíky za upozornenie, ja som si myslel, že TXT pri VH1 na Thore je na nič... Na úvodnej stránke nič neni.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 2 858 |
![]() |
|
RE: VH-1 teletextžiaden txt tam nie je, normálne sa ani 0xx nedá zadať, podarilo sa mi to náhodou - TXT a šipka dolu, neskôr som to našiel aj cez AUDIO/SUBTITLES (na DM7020HD) |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 730 |
![]() |
|
RE: VH-1 teletextOno mi to vypisuje, že tam je nejaké TXT, ale úvodná stránka je prázdna. Ale máš úplne pravdu, po aktivácii TXT šípka 1x alebo 2x dozadu a objaví sa text piesní!! Super! Thanx. R^Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
Upresnenie: TXT str. 888!Upresnenie: u mňa je to na TV stránka 888! R^Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
![]() |