![]() |
|
Zču předmt o satNa škole nám začli zapisy na předmĕty a proto se ptám jesli nĕkdo neví zdali jw na zcu nejaký předmět ušitý na miru. Abych se zdokonalil o satelitním příjmu atd. Docela by mĕ to bavilo a hodilo by se mi to děkuji za každou radu :) |
bourka
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 166 |
![]() |
|
RE: Zču předmt o satjestli ti neprisel zapis, zkus ref.res :)Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
RE: Zču předmt o satNejvyšší zaplakal ! ! ! A na co máš I - NET ??? Je X X X odborných webů o SAT technice a SAT přenosu signálu. :crying: :8) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
on alepotřebuje PAPÍR |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Zču předmt o satja sem tuhle jel tramvaji a nejaky decka si tam povidali o tom ze zrali papir nekde na mejdanu. to fakt zly, socialove si davaj sedmicku a decka zerou hlady papir :))))Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
@bourkaJsi si jist ze patris na vysokou skolu? To zas budou vyhozeny penize danovych poplatniku...Jake tam mas nebo nemas predmety se snad dozvis primo tam, to ti asi tezko odpovi nekdo na satelitnim foru, kde prd vime co tam na te vasi skole mate... svata (s)prostoto ! |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: Zču předmt o sathihihi,to je zas bomba,a bublajs zas recese na kterou skočil CES :laughing: :laughing: :laughing: no kurňa zde od včerejška to zas jede!!!To jsou přímo posvátná díla!!!! Dobrou noc :8) ještě že se do toho nenamíchal oneeeee :laughing: Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: Zču předmt o satNavíc mu neladí i/y . :))) |
Wintermute
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 308 |
![]() |
|
RE: Zču předmt o satjá jsem to psal totiž na jednom nejmenovaným tabletu zn. made in china, blbne mi nĕjak u nĕj dotyk tak proto ty vynechané písmena. Já vím že je to blbý se ptát tu, ale tak jsem to zkusil třeba, že bych tu narazil někoho z naší školy, náhoda je blbec. Slo mi spíš o ty laboratorní mĕření a praktika ty si na internetu asi nezkusím. Jinak z češtinou mám potíže proto se omlouvám za pravopis, proto taky studuji technickej obor. |
bourka
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 166 |
![]() |
|
bourkatak, běž na medicínu, tam to bude samá latina, češtinu moc nepotřebuješ. http://www.lf1.cuni.cz/ |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 404 |
![]() |
|
RE: Zču předmt o satJooo na lékařskou fakultu to by si teda dal. Na zču na FELce jeden takovej předmět je jmenuje se: Televizní, rozhlasová a multimediální technika se zkratkou KAE/TRM. Jinak předmět přímo zaměřený na satelitní vysílání tam není nebo aspoň teda o tom nevím. Příště stačí pár minut hledání na IS/STAG a máš co potřebuješ.FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 604 |
![]() |
|
keď zčutak jedine právo |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 730 |
![]() |
|
@ mmcNežiješ v právnom štáte, tak načo ho budeš študovať? ;) |
PeMa