Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

stahování z ivysilání

čaute všem chtěl bychněkoho poprosit o program na stahování z ivysilání.cz mám StreamTransport který nikdy nestahne co má dané IDM je také celkem k ničemu stahuje ale zasekáva se obraz je nějaký pořádný program díky všem

CzechTenis
Registrace: 4/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: stahování z ivysilání

http://www.stahuj.centrum.cz/internet_a_site/download_manazery/orbit-downloader/?g[hledano]=orbit%20downloader&g[oz]=4.1.0.8

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

pro oneeeeeeee

díky mám to stahnutý ale nevím jak dát stahovat soubor např: tento http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10266558824-retro-zimni-olympijske-hry/20947129872-sportovni-vzpominky-zimni-olympijske-hry-vi/obsah/100179-zoh-lake-placid-1980/ zadal jsem to jako create new downloads ale nestahlo se vůbec nic jen 156KB a obrazek mozilly prosí tě jak se zde zadavá stahování

CzechTenis
Registrace: 4/2012

no to bude trochu problem. Pri prehrávani videa treba myšou prebehnuť zo spodnej lišty na na prehrávanie videa. na niekolko sekund sa zobrazí 1 x 3 cm malá lišta. treba na ňu rýchlo kliknuť. tam sa ukáže adresa prehrávaného videa. zvyšok je ako na transport stram. A teraz aký mýš operačný - XP alebo W7. Pri XP je najlepšie použiť IE. Tam mi to išlo bez problémov. Cez mozilu mi to išlo až na druhý deň. Pod w7 mi to išlo keď som mal v notebooku holandskú verziu w7. Po preinštalovaní na w7 czech som ho nerozbehal. dodnes neviem prečo. Orbit dokázal stiahnuť asi 95% flv videa a podobne. Sream transport je o niečo slabší , asi 80%.

Zvolený pořad lze přehrávat pouze na území ČR ,nemám možnosť to vyskúšať cez transport stream.
Transport stream občas vypíše about blank - že sa nedá stiahnuť video. Treba spraviť reštart programu cez správcu úloh. Niekedy to zaberie aj na 8 pokus.
Poprípadne skús to video stiahnuť z iného serveru.

oneeeee

Streamtransport - http://www.streamtransport.com/
Freeware a jako jeden z mála opravdu funkční i na ivysílání, otestoval jsem přímo ten tvůj odkaz. Stahování se zadává úplně snadno, pochopíš až uvidíš jak vypadá ovládání programu. Před stahováním doporučuji v přehrávači nastavit nejvyšší kvalitu 576p. Kdyby se náhodou poprvé nechtělo video z ivysílání spustit, otevři na moment youtube a vrať se zpět na ivysílání.
R^

Wintermute
Registrace: 2/2007

pri stiahnutí flv videa použi na prekódovanie do iného formátu a tube catcher. pod zložkou video converter si určíš východzí profil video formátu. Je ich nespočetné množstvo.

oneeeee

Hmm to je trochu zbytečné ne? Staženo bude video ve tvaru blabla.mp4.flv. Je to opravdu mp4 h264, takže stačí v klidu přejmenovat na mp4 a hotovo. Netřeba více prznit už jednou viditelně zprzněné video (proti DVB-S originálu).

Wintermute
Registrace: 2/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra