![]() |
|
Aku novu telku?Po 4 rokoch skapala moja LCD korejska (nevhodné slovo) Samsung a je cas na novy telkac...na 99 percent beriem Panasonic, ale googlujem a nedokazem sa rozhodnut co do 700€ kupit ... neporadite? ;) |
Cervik
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
RE: Aku novu telku?Když máš kvalitní HD-SAT, tak ve vysílaném v HD rozlišení ty TV chodí skoro uplně stejně a jedno u značek : Sharp, Panas, Šanan, LG, Sony, na OK seřízených LED i Plazmách - jen je dnes důležitá výbava. Už zapoměte kupovat panel TV podle SD vysílání. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Aku novu telku?Negoogluj a vyraz se podívat do obchodů na obraz, který Ti vyhovuje - nezapomeň si tam ale TV nastavitJste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
RE: Aku novu telku?já som si kupil full hd panasonic 80cm a spokojnost R^🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Aku novu telku?Panasonic TX P??-ST50E. Tie otázniky sú uhlopriečka, ktorú si zvolíš. |
rolis7
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 410 |
![]() |
|
RE: Aku novu telku?mne uz to taky pomalu ceka blbec sem pro stehovani nesl svou LCD tv obrazovkou smerem k sobe a asi sem krapet zatlacil panel (cerny pruh a dost veliky) ja vezmu asi nejakou LG |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
Cerviknajlepši radca pri vybere su vlastné oči.Ale ak je človek slabo vidiaci,nech si nechá poradiť.Ale zase slepemu je to jedno nie? :))) Osobne bych išiel do Philipsu a možno Panak ;)T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
Cerviknajlepši radca pri vybere su vlastné oči.Ale ak je človek slabo vidiaci,nech si nechá poradiť.Ale zase slepemu je to jedno nie? :))) Osobne bych išiel do Philipsu a možno Panak ;)T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
RE-THXKOA viděl jsi někdy dálk.ovladač od Philipse v poslední době?Děs a hrůza-ten ovladač.Panasonic i Samsung,ale i Sharp mají normální ovladače,ale Philips nikoliv. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
Baronano videl mam ho doma,podla mňa jednoduchy,rycho sa dostaneš kde chceš.Ale každemu podla chute.Ja sa zorientujem aj po tme ;)T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
RE: Aku novu telku?Myslis tem kovovy ovalny?Nema chybu Philips........reaguje ako ma,netreba nic stlacat viackrat alebo silno a baterky vydrzia dlho,dlho,dlho.Navyse raz nastelujes co potrebujes a je vymalovane,nehrozi ze niekto nieco omylom stlaci a nikto nevie co? R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Aku novu telku?Ten ovladač od Philipse je fakt tragedie. Ale ...Měl jsem skleněnku Philipse, pak jsem měl 100 Hz Panasonic,bylo to pro mě zklamání. Nyní mám 40´´ Philips a naprostá spokojenost. Jelikož na TV koukám jen přes satelit, ovladač od TV není vůbec potřeba... |
Ľudmila
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 293 |
![]() |
|
RE: Aku novu telku?A mozete napisat co vam na tom DO vadi?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Aku novu telku?Po prečítaní prvej odpovede od CES som sa chcel spýtať či nezabudol na Philips. Ďalší ho už ale spomínajú, tak pridám tiež svoj názor. Keď mám cestu okolo predajne s televízormi, tak sa obyčajne zastavím a popozerám čo je nové, ako ide vývoj dopredu. nemôžem si pomôcť, ale ten Philips sa mi v menších uhlopriečkach (32") vidí najlepší. A čo sa toho ovládača týka, (nepoznám ho)tak to by ma netrápilo vôbec. Presne to napísal liquere , raz nastavím a pokoj. Navyše, ak budem ten televízor používať v spojení so sat. príjímačom, tak používam iba tlačidlo na zapnutie a vypnutie. Môj skromný názor, nikomu ho nevnucujem... |
Eman
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 585 |
![]() |
|
RE: Aku novu telku?Oni na to jednou přijdou až budou tv ovládat ve tmě zpaměti.Právě proto, že ergonomie tlačítek je taková, se to dá rychle naučit. Ne jedna stejně vysoká plocha 17x3 nebo 14x4 stejných tlačítek, kde potmě absolutně nevíš kde máš prst. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: Aku novu telku?kam ho strčíš tam ho mášnebo né ? :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Aku novu telku?Asi hlavna chyba je to,ze sa nerobi ani v svk ani v cz... ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Aku novu telku?to je fakt skoda :)))Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
RE: Aku novu telku?Taky si myslím ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: Aku novu telku?ani kozmické lode sa na svk a cz nerobia.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Aku novu telku?Chvala bohu ako by to dopadlo......Inak neviem ako to myslite vy,ja som to myslel zo strany tych, co to kritizuju,ale nenapisu co im vadi na tom DO.Ja som napisal preco mi vyhovuje. Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Aku novu telku?buchni sa po vacku este trochu a chod do TX-P50GT30E |
Peppe
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 94 |
![]() |
|
RE: Aku novu telku?A co "smart" tv od samšunt (ja ich nemam rad ) a ovladanie gestami? (ale to pisem iba tak,ja osobne by som od samšuntu nekupil nic). |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 558 |
![]() |
|
EmanNo fakt, na Philipse z Aidhovenu jsem zaponěl a na TV a rádia OK firma. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
![]() |