Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Dobře NOVA

Docela dobrý, koukám na Bud v klidu, najednou nám skočí reklama ve 1/4 filmu a po reklamě jedeme opět d začátku cca 4 minuty. :-D To už je snad po 3 za pár měsíců.

Jardysek
Registrace: 3/2010
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Dobře NOVA

To aby sme nezabudli... Viac ma fascinuje to množstvo reklám poprekladané filmovými upútavkami, že človek behom nich pomaly zabudne čo to vlastne sleduje... A najväčšia perlička je, keď po ich skončení po 2-3 minútach končí aj sledovaný film. ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

tak si to

nahraj a pak přeskoč reklamu R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Pokud na nějakém programu skočí reklama, tak už se k pořadu většinou nevrátím :-)

Ľudmila
Registrace: 12/2005

Nova a spol....

I proto se na Novu a Primu snad krom Autosalonu a Prostřeno nekoukám.... ty tři kila měsíčně, tzn jeden večer v hospodě, za filmové kanály a pohodu bez reklam mi za to stojí. Už jen ten čas je mnohem dražší. Tím myslím dvouhodinový film v osm večer začíná va 20:10 a končí v jedenáct. Kdežto na HBO je to přesně v těch dvacet, takže je to každého boj....

hotovyrad
Registrace: 3/2011

pro hotovyrad

Nemáte pravdu. I na placených programech už běží reklama, zatím je na NGC a Spektrum.

mispi
Registrace: 1/2009

minulu sobotu na Markize bezal Terminator 3 ... o 22:20 zacal o 22:30 reklama po reklame zacal o 22:35 druha reklama zacala o 22:45 a tym padom som skoncil aj ja ..

RDK3
Registrace: 12/2011

to mispi

No dobře, tak na prémiových filmových kanálech jsem měl na mysli, ale princip mého sdělení asi každý pochopil :-)

hotovyrad

pro hotovyrad

NGC a Spektrum přerušuje pořady reklamou, u placených programů mě to štve. Už dlouho si platím Multi HD + Výměna, v současné době si již neplatím balíček HBO HD z důvodu, že jeden film dávají za měsíc snad 20x (a tolik novinek během měsíce zde není).

mispi

mispi: NGC a Spektrum jsou filmové kanály???

DVBT1
Registrace: 5/2012

pro RDK3

U neplacených programů přerušování pořadu reklamou chápu, musí si na sebe vydělat. Tím nechci říct, že mě to neštve. Většinou při první reklamě přepínám jinam a již se na program nevracím. U placených programů přerušovat pořad reklamou je dle mě drzost. Platím si programy z důvodu, že nechci koukat na reklamy přerušující pořad. Mezi pořady mi reklamy na placených kanálech nevadí.

mispi

to mispi

Já si dokumenty nahrávám... Jednak jak říkáš, reklamy přeskočím, a druhak když je nějaká série (Ledová jízda, Podzemní města) tak zkouknu 2-3 díly najednou... Na Spektrum nekoukám, jsou tam vesměs z většiny jen vyzonabé seriály z jiných stanic, preferuji History HD (Ledová jízda, Podzemní města) Viasat HD (II. světová válka v abrvě) a Discovery HD (Chasing Classic Cars, Cafe Racer), na NGh sleduji Generály ve válce.... na HBO je fakt, že se to opakuje, ale novinek tak cca 10 měsíčně mají, plus i rád se kouknu na starší folm v HD... a zase si to nahraju v noční době, kdy spím aoni to opakují a přes den si to pustím když já chci.. defacto si uvědomuji, že mimo sportu, který se snažím sledovat LIVE koukám na vše z nahrávky a rozhodně to ku škodě není, naopak...

hotovyrad

DVBT1

Ne, nejsou. Nechytejte mě za slovíčka.

mispi

Co to je premiovy kanala,co to je markiza?U mna je premiovy kanal ten, co vysiela pre mna hodnotne veci a nie ten ktory oznaci nejaky marketingovy blb.Inak suhlas je zaujimave, ze za poslednych par rokov si tie filmy musia na seba "vydelat" vzdy viac a castejsie.Tak nech si to pozeraju kompetentny......alebo nekompetentny?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Zkuste si pustit universal chnl to je reklama prokládaná filmem

Dreambox 7000,Dreamsky 6200,Illusion M2S-motor SG2100-5W-75E-Gital-Skylink

toto
Registrace: 10/2006

Nejhorší jsou programy od maďarů - tj. Spektrum, Paprika tam je reklama snad á 7 minut.
Další by mohl být history včetně HD - upoutávky á 10 minut.
Discovery, NGC tym jsou hruba á 15 minut.
Nejlepší jsou Viasaty, tam během programu nejsou.

zdrk15
Registrace: 5/2008

to toto :-)

Universal? Ale tam to i chápu, vždyť je to "soap channel", od tohoto kanálu nemůže nikdo očekávat serióznost, upřímně.... jak říká "zdrk", nejlepší jsou Viasaty, bez reklam.... a ten zbytek - zkuste si ty dokumenty nahrávat, jednak je to to pohodlnější z toho titulu, že si nahrajete pořady v nočních reprízách a pustíte tehdy, až budete chtít a druhak ty reklamy přeskočíte... pro mě nejlepší doku kanál je History HD a mnohem více mi vadí, že na Travel Channelu HD začínají pořady stabilně o dost dříve, takže dle časovače v EPG začátek vždy uteče...

hotovyrad

Kvôli reklamam a tym padom natiahnutiu casu uz malokedy filmy z vysielania tv pozera dokonca aj môj 13 rocny syn. To si potom radsej film stiahne z netu.

Kasr
Registrace: 8/2008

Dobře NOVA

to Maneto: Rekord ma urcite JOJ_ka, ta ukoncila "Panelak" 22 (slovom dvadsatdva) sekund po reklame...

johnysk

johnysk

chceš říct, že ve 22 sekundě pořadu naběhla reklama? :-))))))))))

hotovyrad

Raz kedysi davno som na niejakom polskom programe pozeral niejaky film, blizil sa koniec-reklama.Po reklame chlapik presiel cez most-koniec filmu! Si hovorim-to je drzost. A uz to je bezne aj u nas.

Kasr

johnysk

ano na jojke po reklame len titulky a koniec.Najlepšie to vidieť večer Hotel paradise.

T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich

THXKO
Galerie: THXKO

nahravat, nahravat a nahravat
jediny recept na nich :)

matho
Registrace: 2/2006

Nesledovat-este lepsi recept.

Kasr

Presne tak, nahravam len tam, kde nie je reklama.Predsa nebudem si sam robit robotu kvoli ich reklame! :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Reklama na Nově a podobných reklamních TV je právě určená na to aby uživatel přepnul na nějaký smysluplnější program a již se v žádném případě nevracel. Tedy pokud si záměrně nechce nechat masírovat mozek.....

paran
Registrace: 1/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra