![]() |
|
Amiko Alien a HD Western Digital My Passport 1TBZdravím všechny,chtěl bych se zeptat uživatelů Aliena jestli bude fungovat tato kombinace s pevným diskem WD My Passport Essential USB 3.0 1 TB.Máte někdo tuto variantu?Nebo byste doporučili jiný disk?Nejlépe aby šel přehrávat i na LED TV Samsung.Jinak v Samsungovi jsem zkoušel přehrát záznam na flešce 64 GB ve formátu .ts nahraný na Satelitě 2000HD a jede v pohodě. Díky |
oldies26
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 353 |
![]() |
|
RE: Amiko Alien a HD Western Digital My Passpo...Podle mého ano, používám ho jako náhradní externí pro mmc, šoupu ho do plazmy Panasonic, testoval jsem s ním kvalitu LED TV v krámě a nikdy jsem neměl problém. Koneckonců je k těmhle srandám určen:-) |
ketiv666
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 158 |
![]() |
|
RE: Amiko Alien a HD Western Digital My Passpo...PS: zapomněl jsem, když ho sebral i MASCOM 2000, nevidím problém u Aliena, jen doporučuji se zdaleka vyhnout veškerému softu co k tomuhle disku dodávají. |
ketiv666
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 158 |
![]() |
|
RE: Amiko Alien a HD Western Digital My Passpo...SW 1.2.48 má v popisu podporu USB 3.0 R^AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: Amiko Alien a HD Western Digital My Passpo...Tak to by bylo super pánové.Asi to zkusím.Aliena ještě nemám, budu kupovat příští týden a při té příležitosti koupím i ten HDD.Dík |
oldies26
![]() |
|
RE: Amiko Alien a HD Western Digital My Passpo...Všechny disky z řady passport, používající Advanced Format jsou naprosto nevhodné pro provozování pod FAT32, pro nahrávání ze satelitu apod. Jejich životnost jde při takovémto použití rapidně dolů. Kdo je prodává pro takovéto použití tomu evidentně nerozumí a laik se nachytá na fičury typu USB3, kterou stejně zatím nevyužije a až ji bude moct využít, tak už tento disk bude dávno v křemíkovém nebi. Určitě bych doporučil max 500gb samsung, nebo verbatim. |
nendez
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 178 |
![]() |
|
RE: Amiko Alien a HD Western Digital My Passpo...nendez,aka je potom zivotnost? a na co su teda primarne urcene? nechap to ako rypanie ale ako dotaz ;) |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
RE: Amiko Alien a HD Western Digital My Passpo...http://en.wikipedia.org/wiki/Advanced_Format |
roman63
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 114 |
![]() |
|
RE: Amiko Alien a HD Western Digital My Passpo...http://www.anandtech.com/show/2888/1 |
roman63
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 114 |
![]() |
|
RE: Amiko Alien a HD Western Digital My Passpo...A doporučili byste nějaký?Kolega nahoře doporučoval Verbatim nebo Samsung.Klidně jsem pro, ale chtěl bych disk o velikosti 1 TB. |
oldies26
![]() |
|
![]() |