![]() |
|
Gimi se má stěhovat na Kleť do muxu3Tak Gimi se 1.6 přejmenuje na Jihočeskou televizi a 18.6 šupajdí na Kleť do muxu3. Zdroj: konkurenční web. :lookaround: :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Gimi se má stěhovat na Kleť do muxu3Tak ji přejme kapsu a v ní měšec, který se nikdy nevyprázdní. Nebo něco na způsob z pohádky "Obušku z pytle ven". Splátky budou neúprostné. Jen na okraj, v týdnu jsem sledoval MUX3 z Kletě i u jezera Wolfgansee v Salzburském kraji. Další dva MUxy z Kletě byli pochopitelně v háji, jedna podmínky šíření, jednak kanály obsazené místními COFDM.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Gimi se má stěhovat na Kleť do muxu3Tak já tuhle televizi neznám, protože jsem mimo Č.B, ale co vím, tak už ta televize vysílá dost dlouho, tak snad si spočítali co získají pokrytím celého JČ kraje a jestli si to můžou v muxu3 dovolit.Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
eemiltak to si prave nejsem jistej. Ale preju si, aby tam mohli vysilat co nejdele, mam tam nekolik dobrych kamaradu a vim, ze penezi zrovna neoplyvaji. Ale jo, moc se tesim, zase nejaka zmena v Muxu3. Snad sezenou dost klientu na reklamni prostor, aby to utahli. Bude to ale dost tezke, JC neni nijak bohaty kraj, leda by jim neco poslal doktor David Rath a jeho banda...On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
![]() |