![]() |
|
Digipower SG-2100, originál vs. fakePáni, je to už 7 rokov čo bol na Parabole uverejnený článoček s týmto názvom:"Nekvalitní napodobeniny motorů Moteck SG-2100" Odkaz je tu: https://www.parabola.cz/clanky/1434/nekvalitni-napodobeniny-motoru-moteck-sg-2100/ Vie mi niekto povedať aká je situácia na trhu dnes? Všetky ponuky, čo som videl, uvádzajú priemer "chobota" 55 mm, dĺžku som nenašiel. Osobne by som potreboval dĺžku 170 mm, tomu by vyhovoval originál 180mm. Ale ide mi skôr o celkovú kvalitu, hlavne presnosť a trvanlivosť prevodov. Taktiež fake údajne nemá rysku na nastavenie presnej montáže paraboly. To je zrejme aj jediný znak, podľa ktorého sa dá ten originál v obchode poznať. Privítam každú skúsenosť v tomto smere. |
Eman
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 585 |
![]() |
|
RE: Digipower SG-2100, originál vs. fakeToto je info priamo z fy Moteck, aj keď aj tá už je nejaký ten rok stará, takže "kopírovači" sa už možno stihli prispôsobiť. Originál isto nebude za 30€, bohužiaľ to neplatí vice versa.The appearance of an ORIGINAL SG2100A DiSEqC motor and copy cats are almost same. In order for our customer to distinguish an ORIGINAL SG2100A, we put the word of "MADE IN TAIWAN" carved on SG2100A, not a label. We also put serial number on top of motor and our MOTECK picture on the protecting carton box. Below is for reference: DMS International SG2100A ............. If there is no "MADE IN TAIWAN" carved on the unit, it is copy / fake. Twin Dish SG2100A / M2100 ............ It is a copy cat / fake. Digipower SG2100A ......................... If there is no "MADE IN TAIWAN" carved on the unit, it is copy / fake. Geotek / Geotrack SG2100A ............ It is a copy / fake. Tecatel SG2100 ......................... It is a copy / fake. Wineguard SG2100 .......................... It is a copy / fake. Obrotnica DiSEqC SG2100 ............... It is a copy / fake. Rotor SAT SG2100 .......................... It is a copy / fake. Fortec SG2100A .......................... It is a copy / fake. Best Regards, Rita Yu --------------------------------------------------------------- So, MOTECK have only 2 distributors for the SG2100A : DIGIPOWER & DMS INTERNATIONAL But, these brands MUST have "Made In Taiwan" engraved / stamped on the bodies (not a label) to be legitimate. |
name
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 113 |
![]() |
|
![]() |