Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Ročná karta CRW CS link

Nazdar chlapi. Mám na Vás otázku ohľadom ročnej karty Cs link v CRW systéme, ktorej skončila platnosť ?.Dakedy sa dalo i po skončení ročnej platnosti karty a základnej ponuky zaplatiť si balík Mojich 6 a ľubovoľne v ňom meniť programy.Teraz som to chcel cez web Cs linku skúsiť a vraj služba už nie je dostupná.Ako to je prosím Vás s touto kartou. Dá sa ešte ten balík Mojich 6 predplatiť a meniť v ňom programy a pozerať to bez základu, alebo je nutné doplatiť 40 eur a urobiť z nej kartu neobmedzenú ?.

bystrik
Registrace: 10/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ročná karta CRW CS link

mhm toto je zaujimava info. ak je to tak ako pises tak tento vlak ti uz usiel.. :lookaround:

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

tak som to prave overil....predplatit sa na tu vyprsanu rocnu kartu stale da ale jedine ak zadas pruznu dobu predplatneho....

tulen

RE: tulen

Díky tulen, teraz som v robote, asi keď som to pred týždňom skúšal mali s tým nejaké problémy.A čo tým myslíš pružnú dobu predplatného ?.Dakedy sa dalo zaplatiť Mojich 6 i na pár dní, teraz iba na mesiac, alebo ako to vlastne je ?. Dajú sa ešte meniť tie programy v rámci Mojich 6 denne ?. A čo bude s ročnou kartou CRW , tá je nanič, tú nebudú meniť, iba ak si ju rozšíriš za 40 eur na neobmedzenú, čo sa ale nevyplatí ?...

bystrik

bystrik

mojich 6 sa na tu kartu predplatit da..ale mussi zvolit pruznu dobu predplatneho..napr. asi od 10 dni vyssie..sa da..skus dat aj menej 6-8 dni a uvidis ci vezme..aktualne neviem ako to je..ale myslim ze ide.
programy sa menit daju s tmy problem nie je.ňrocna karta ti bude nanic ked odpoja cw...skoncila...da sa ozivit len tak ze si doplatis 40 eur..spravis z nej neobmedzenu kartu a tuto si vymenis za kartu vymena co sa ale neoplati...sag vymenu mas za 24 eur...a naco doplacat 40 eur + dalsich 24? vymenili by ti ju len v pom pripade keby si na nu predplatil napr. total na dlhsie obodbie ale aj tak by si musel doplatit 40 eur co sa teda neoplati a tato moznost uz padla..neda sa to..ja ked odpoja moju rocnu kartu ..cw tak pojde do kosa..

tulen

CSlink-CW ?

Poradí niekto ,čo spraviť s CSlink-CryptoWorks neobmedzenou kartou,ktorá nie je ešte registrovana (fungel nová) ?

VU+uno,AZbox

gama
Registrace: 1/2006

RE: gama

Asi najlepšie je ju zaregistrovať a vymeniť za ICE výmena, dostaneš 20 dní promo, plus dva mesiace full ponuku grátis. Ja tú moju ročnú mám pre syna na Minimax, ktorý Sky link stále nemá v ponuke...

bystrik

presne tak. ja tiez na nej mam minimax pre deti..a axn-ka.- ktore ked odpoja cw tak uz nebudu...

tulen

Mesiac využí na čo ponúka cc link a potom 2 mesiace a dvadsať dní Skylink komplet.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra