Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink - servisny poplatok

siria sa tu nejake chyry zas, ze skylink by mal "predstavit" servisny poplatok 14€ na rok, vie niekto nieco blizsie?

🔱3CY🔱

mirny
Registrace: 7/2009
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink - servisny poplatok

To jsou jenom spekulace, žádné oficiální prohlášení nikdo nevydal. Podle mne si to Skylink nedovolí, protože by mu většina diváků utekla k dvbt.

sirda
Registrace: 11/2006

bylo by to cestne a sportovni,protoze pokud budou i v CR k dispozici zadarmiko slovenske programy,ma to sve opodstatneni.

hdpe
Registrace: 11/2007

ceska televize plati za distribuci sama, ty platis koncesionarskej poplatek a minimalne CT by melo bejt uplne zadaco

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

sirda: Pokud by utekli k DVB-T ti klienti, kteří si nic neplatí, tak by to Skylink jenom uvítal. Ale stejně by moc lidí neuteklo, protože v momentě, kdy si někdo zvykne na desítky programů vč. těch v HD, tak se bude těžko vracet k pozemáku, kde je pár programů a v HD nic (mimo polofunkční mux 4, kterej se nedá brát vážně).

Pitomec
Registrace: 9/2011

kacica

kacica :8)

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq
Registrace: 9/2010

Vážně ??Jedna paní povídala. :O :lookaround: R^ dobrý foor před spaním. ;)

koax
Registrace: 2/2008

budete ještě čumět zase taková kachna to není

pit178
Registrace: 11/2007

Skylink a hlavne m77 group vam neda nic zadarmo!
ani ja by som nedal!

Rosta1
Registrace: 3/2011

Tak pokud by to bylo jen pro ty, co nemaji nic predplaceno, tak je mi to docela sumak a da se to i pochopit. Zakaznik, co nic neplati, je zhola k nicemu. Kazdy kdo podnika, tak podnika proto aby vydelal. Pokud je snad nejaky podnikatel, co to tak nedela, tak je to jednak blb a druhak necetl definici podnikani. :)

Mikek
Registrace: 7/2011

Pokud by za poplatek zůstalo Slovensko, tak k DVB-T nebudu utíkat :) Ale poplatek s mírou, ne nějakých 350,- CZK/m.

Longines
Registrace: 3/2012

Nasrat. Ani korunu. Je to samá reklama a ještě platit? Za ten škvár by měli platit mně.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

To HiFiOK: To bylo hodně rezolutní :))) Ale i tak se ptám, z čeho žijou, když jim nikdo neplatí. Já si platím Kombika s HBO HD, ale kolik nás je, víme?

Longines
Registrace: 3/2012

Tu a tam si něco zaplatím, nyní (přes léto) nic. Na základ koukám vyjímečně. Je tolik alternativ .....

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Longines

pár jich platí komplet a hodně přispívá drobné R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zaplatím,ale požaduji

kvalitu a zmiznou reklamy z placených kanálů včetně sebe sama,jinak si můžou vys..t oko !!! :fuming:

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

já mám

reklamy rád,dojdu si zakouřit,na toaletu,uvařím kávu atd.reklamy zásadně nerušit,jen jich je někde málo,History HD to mě akorát vyhovuje R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

HiFiOK

HiFiOK si precti knihu když té ten brak tak tentononc a nebo si zajdní do opery a neotravuj tady když to nechceš tak to neplat nikdo te nenutí.

satman1
Registrace: 9/2010

mirny

v tesku chodia ževraj pekné baby nevieš otom niečo :laughing:

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Jsem zvědavý, jestli SL zavede nějaké tématické balíčky programů, jako dříve míval CL...

roman63
Registrace: 1/2012

mozne je vsetko

upc ma 20Eur za ovela "horsiu" ponuku, takze preco by to nemohla byt pravda, ze :bomb:

pewa
Registrace: 1/2012

pan Glisnik povedal ze zakladna ponuka sa spoplatnovat nebude..a tento servisny poplatok by vlastne bol spoplatnenim bezplatnej ponuky. ale z neplatiacich zakaznikov tak ci tak nic nemaju..polka zaplati nieco vyryzuju zvysok karty zahodi..jedina vec ktora by ich mala trapit je ze stratia potencialneho buduceho predplatcu balickov...ale ktovie ci naozaj..ci ti neplatici byzacali cosi predplacat..ja platim sezonne t.j. ked mi to vyhovuje a mam to cas sledovat...najma v zime..teraz tv nezapnem ako je mesiac dlhy..vinimka boli MS v hokeji..samozrejme..a to sa dalo sledovat na neplatenych tazke nemam co riesit

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

spyko

Technická:
Představ si, že jsi ředitelem Skylinku, resp. M77. Popiš v tom případě, jak bys zařídil, aby na placených kanálech, jejichž obsah vysílání nemůžeš ovlivnit, nebyla reklama.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

jednoducho..tlacil by som na majitelov platenych stanic ..neakcpetoval ich podmienky alebo ziadal nizsiu cenu..a mozno skylink tu nizsiu cenu vyjednal..ale ty to nezistis..ty zaplatis tolko kolko od teba zapytaju..ale mna to tiez dost rozculuje..platite za kanal a 50% casu tam idu reklamy ..

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

tulen

Na kterém kanálu jsou 50% času reklamy?

joscer

tulen

A ještě dodatek:
Jsou daleko větší hráči v oblasti satelitního vysílání a kdo z nich dotlačil vysílatele, aby omezili reklamu?

joscer
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra