![]() |
|
Hláška =Scrambled= na Arivě, karta idrdetoDobrý den,prosím vás procházel jsem si dva dny zpět příspěvky, ale téma jsem tu neviděl, tak mě prosím nakamenujte pokud se to tu už probíralo. Volala mi paní, které jsem před více jak dvěma lety montoval satelit byla to Ariva 100 nebo 200 (už si napamatuji), a že teď tam má hlášku signal scrambled. V rámci výměny karet Skylink má už půl roku kartu Irdeto. Volala na skylink a tam jí řekli, že si má koupit jiný reciever. Řešit to takto? Děkuji |
StrojCasu
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
RE: Hláška =Scrambled= na Arivě, karta idrdetoStanovisko Skylinku je vyjímečně správný, Ari-šrot patří do kýbla Rv |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Hláška =Scrambled= na Arivě, karta idrdetoNahrát novější soft.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
PitomecPre medialink je aka stranka na fw okrem forumov,je aj nejaka domaca?Ja som nasiel len alisat,je to spravne alebo je aj ina,dik za help...Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Hláška =Scrambled= na Arivě, karta idrdetoNapadá mě jediný - zeptat se na http://www.ab-forum.info/ |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Hláška =Scrambled= na Arivě, karta idrdetoDnes o polnoci pustia zo zelovocu pierrepetra, ten Ti poradi. :8) |
Peep
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
RE: Hláška =Scrambled= na Arivě, karta idrdetoVed aj tam je to iste...Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liquererád ti pomohu,jen nevím o co ti jde,na alisat je všechno potřebné,softy stále aktualní,co více si přát?,jinde novější nenajdeš a ani to není potřeba,medialink chodí super i se softy z roku 2010,pokud chceš nejnovější,připoj medialink přímo k internetu a aktualizuj,já tedy nikam nespěchám,všem dávám lednový soft a žádný problém jsem nezaznamenal R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
StrojCasuzáklad je,při telefonátu uvádět jeden z nejlepších skylinkredyšrotů,jinak se s tebou nebudou bavit,mají na to školení R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
pierrepetrDik , islo mi len o to, ze na abf sa uvadzala aj stranka tusim medialinkbp a ta nefunguje.Tak som hladal a nasiel som ten alisat,este nez som si vsimol ze je uvedeny aj na abf.To je vsetko.Lebo nikde som nenasiel taku tu klasicku stranku vyrobcu, ako maju znamejsie znacky.Preto som sa pytal, inak tam je vsetko to je pravda. R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
![]() |