![]() |
|
Jaky CAM pro cely multiplexMam postaveny pocitac, ktery nahrava a siri po domaci siti tv kanaly. Dnes v nem mam CAM modul Technisat TechniCrypt CW, se kterym nemam problem pres Skylink CW desifrovat vic nez 5 kanalu v jeden okamzik.Dnes jsem pridal do pocitace druhou kartu a protoze se ten CAM uz nevyrabi, koupil jsem si SmardTV CW. Ten zvladne pouze jeden kanal i kdybych se na hlavu stavel. Muzete mi doporucit osvedceny CAM modul, ktery je dostupny a zvladne stejne veci jako stary technisat? Nejradeji bych CW, ale v nejhorsim pujdu do vymeny karty a vzal bych i Irdeto modul. Nasel jsem sice Irdeto Smit Pro 8 nebo PowerCAM Pro, ale to je uplne mimo muj rozpocet. Predem dekuji za tipy na odzkousene karty |
petrfuks
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
RE: Jaky CAM pro cely multiplexPre CW je najlepší PowerCAM - až do 16 programov, so 4 programami si poradia aj niektoré SCM alebo Mascom/Alphacrypt.Na IR jedine ten SmitPro8, ale počítaj s tým, že sa môže stať, že aj tak pôjdu len 4 programy (ako to bolo začiatkom mája). |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 730 |
![]() |
|
RE: Jaky CAM pro cely multiplexna rozpocet se vyprdni a pouzij obycejnou ctecku a nejakej oscam.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
@petrfuksV této době,vyhozené peníze,zanedlouho bude omezení dekodovat jednou kartou víc programů |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 300 |
![]() |
|
![]() |