Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-T přijímače

Technický problém Golden Media Uni box 9080 HD

Dotaz na majitelé receiveru Golden Media Uni box 9080 HD. Můj dálkový ovládač, jeho tlačítka mi nefungují dle mých představ, pokud ze sledování zmačknu OK a chci se dostat na kanály musím i 3x zmačknout než to naskočí, tlačítko SAT také se otevře až na podruhé či potřetí,receiver se často zasekne a dal. ovládáním nejde vypnout - musím vyhodit vidlici ze zásuvky, nebo pokud je satelit ve stand by nelze jej otevřít a zase musím vytáhnout ze zásuvky, toto asi není OK, je to nový přijímač...Chlap co měl ten Golden Media mi řekl, že to je špatným softem, je to možné, jaké jsou Vaše zkušenosti, měl jsem již 4 receivery, ale žáden toto nedělal, děkuji, Standa :(

talahasse
Registrace: 1/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Technický problém Golden Media Uni box 908...

Prečo nepokračuješ tu v tejto téme a zakladáš ďalšie ???

https://www.parabola.cz/forum/topic-71062/

Vymeň si tie jednorazové batérie v diaľkovom ovládači, za Duracell a vyčisti si v diaľkovom ovládači plošný spoj lebo ho máš celý zalepený od tých jednorazových batérií ktoré ti tam vytiekli !!!

skynett
Registrace: 8/2009

talahasse: Novej přijímač běž reklamovat.

Pitomec
Registrace: 9/2011

To mas uz tretie vlakno...

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Kdyby jsi věnoval tolik času co si dáš s tím psaním příspěvků a něco si o tom přečetl tak tady nemusíš zakládat už čtvrtý vlákno. ;)

slapet
Registrace: 11/2007

To Sky nett

Dal jsem tam druhé monočlánky, nic tam vyteklé není, je to nový receiver..... :laughing:

talahasse

Že tys ho koupil na aukru? Radši si někoho zaplať,ať to dá do provozuschopného stavu.Receiver to špatný není,jen halt chce svoje.Odkud jsi?

Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.

táhlovej
Registrace: 3/2005

GM 9080 je celkom slusny prijimac, jeho najvacsia chyba je asi to DO. Je malo citlive, sprava sa tak ako pises. S tym nic neurobis. Co sa tyka mrznutia, je potrebne prehrat soft za iny a potom nie je problem. GM mam druhy rok a problem z mrznutim som vobec nemal. Miesto pisania otazok tu ti doporucujem ist na AB ...um do sekcie GM a citat. Je tam vsetko co potrebujes vratane roznych softov ktore si mozes stiahnut. Nie ze sa o chvilu opytas ako sa prehrava soft. :)))

milan69
Registrace: 12/2008

Měl jsem podobný problém s DO u přijímače Argus VIP2, ale naopak.Přijímač vždy jakýkoliv povel DO provedl několikrát.Např. při požadavku na přepnutí programu na pozici 4 se příjímač přepnul na 4444.Vyzkoušeny dva originální DO od Argus a programovatelný Logitech Harmony.Problém se projevoval u všech.Po zakrytí okénka čidla na čele přijímače začal přijímač reagovat korektně.Sejmul jsem tedy čelní kryt a okénko zevnitř zakryl kouskem částečně průhledné folie.Od té doby je vše v pořádku.
U přijímače Golden Media Uni box 908 může být čidlo DO utopeno někde do míst, kde nepřijme povel z DO.Je to můj pouhý odhad, problém může být někde jinde.Nový přijímač nejspíš reklamovat, po záruce bych jej asi otevřel a ověřil pozici čidla.Uvedený přijímač neznám, takže jenom tipuji možnou příčinu problému...

Hanex
Registrace: 6/2007

Já už jsem mu poslal svou zálohu sw. 1.3.42 Tak snad už bude spokojenej.Musíme doufat.

koax
Registrace: 2/2008

To Milan69

Ty jsi nějaký chytrý po tom stříbru...

talahasse

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra