![]() |
|
aplikace Hbb Tvmate nekdo zkusenosti z touto aplikaci?tv mam pripojenou k netu ale nejde nic. |
viskas
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 61 |
![]() |
|
RE: aplikace Hbb TvA urcite tv umi hbbtv? Na CT jde teletext a potom aplikace k MS v hokeji. Na ARD a jinych nemeckych toho jde mnohem vic. Zpravy, nektere porady atd. Funguje to dobre, mám Technisat Isio. |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 961 |
![]() |
|
RE: aplikace Hbb Tvmam philips 6606k na tech nemcich mi to jde taky ale čt nic |
viskas
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 61 |
![]() |
|
RE: aplikace Hbb TvTo je "OK", Philips si zatím z HbbTV ČT nerozumí.... |
KamilZ
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
RE: aplikace Hbb TvProto jsem do něho zkusil i ten poslední soft, ale v tomto žádná změna. Ještě zkusím ty němce. navíc se mi zdá, že dodrbali EPG. Ne češtinu, ale chybějící znaky. Snad půjde dát zpět předchozí.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: aplikace Hbb TvTady se něco píše http://www.(nevhodné slovo).cz/clanky/ceska-televize-spustila-hybridni-vysilani-hbbtv-co/nazory/. Mám Philipse, odepsali mně, že technici od Ph. na tom pracují. Mám sledovat jejich stránky. |
cerlad
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
RE: aplikace Hbb Tv(nevhodné slovo)= (nevhodné slovo) |
cerlad
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
HbbTV bude / nebudeJa som si presne pred rokom kupil Panasonic Viera TX-P42G30Ea Panasonic mi odpisal, ze do tohto modelu sa HbbTV pridavat nikdy nebude. Takze je to asi velmi individualna zalezitost. ZZZ - ktory mas presne prijimac? Vsetky nemecke vysielanai HbbTV Ti idu dobre? Aj ceske? Panasonic TX-P42G30E, HD Box FS-9105 Plus, motorček, Skylink SK, DVB-T SK, DVB-T CZ.
|
uri
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
![]() |