Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-T přijímače

TP na Golden Media Uni box 9080 HD

Koupil jsem nový receiver Golden Media 9080 HD na již naprogramovaném satelitu konkrétně Hot Birdu mi nejde přidat TP..Najel jsem přes menu do dané družice, dole na liště je upravit TP, zadal jsem kmitočet, rychlost i polarizaci a potvrdil jsem O.K. Měl jsem za to, že to mám v již naladěných, ostatních kanálech,přitom když TP přidám ještě jednou - hlasí mi to, že to tam je, ale není to tam, nevím, kde se stala chyba, pokud někdo má tento receiver a poradil by spíše krokově, poněvadž asi dělám někde chybu? Anebo je vadný přístroj, parkrát se mi "zasekl" a také když zmáčknu SAT tak mi to vyskakuje a asi až na třetí zmačknutí drží a pak mohu přetáčet na jiný satelit / motor mám SG 2100 BS/.Děkuji za radu, Standa

talahasse
Registrace: 1/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TP na Golden Media Uni box 9080 HD

Poradím ti na začiatok preštudovať manuál k tvojmu novému prijímaču... Už som ti raz odpovedal na tvoj dotaz ohladne nastavenia motora, výsledok nepoznám, správaš sa jak Jánošík ;) https://www.parabola.cz/forum/topic-71014/

Upraviť, pridať, alebo odstrániť TP v menu úprav neznamená VYHLADAŤ...Tak pridaný TP daj následne aj prehladať. ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

To MANETO

Děkuji. Sám jsem si již naladil orbitu šlape to i to TP vím jak na to, ale mám problém s TP na Hot Birdu kmitočet 11,727, rychlost 27500, polarizace vertikální, FEC není třeba dodávat, na starém receiveru mi to jelo / programy pro dospělé/ a tady když spustím vyhledávání, tak mi to stále říká, že tam žádné kanály nejsou, měly by tam, ale být?! Poraď , pokud znáš řešení.A jinak Vám Janošíkům gratuluji k vítězství, byli jste lepší a porazili jste nás stejnou zbraní jak my Švédy. My budeme letos bez medaile , Finy neuděláme-nevěřím! Budu Vám fandit, ať "uděláte" ty namyšlené Rusy! Ahoj, díky Standa

talahasse

Talahasse,vyzkoušel jsem sw.1.4.30,tento tp. je již v seznamu a programy jdou normálně naladit.Redlight,D-XTV,SCT a další FTA.Zkusil jsem ho smazat,pak znovu přidat a vše funguje.V seznamu mají být tp.11681/H,11727/V a 11747/H.Pravděpodobně tam máte ještě něco jiného s podobnou frekvencí.

DM920 S2X dual+triple 2xS2X/T2,Experimental image+GP4,T90(28E-5W)+Gibertini 150+SuperJack 24"QARL 75E-43W,universal+circular+C band LNB,Octagon SF8008 Gold OpenATV 7.6,125 USALS,Skylink,Antik,Telly.

lz405
Registrace: 7/2006

@talahasse

Rádo se stalo a vďaka za gratuláciu. ;)
Ak ti po vyhladávaní vypíše, že sa nenašli žiadne nové programy, neznamená ešte že ich nemáš už naladené... Skús pohladať vo všetkých naladených podľa názvu programu. Inak uvedený TP je pomerne silný a obsahuje asi 15 nekódovaných a pár italských erotishe (VAC+IRD+VDG).

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto

To iz 405

Děkuji za zprávu. Mám dotaz ještě jsem nestahoval do tohoto receiveru soft, mám jej pár dní - znáte prosím odkaz, kde najdu na Netu tento soft a přetahuje se to do receiveru přes USB či port RS? Nešlo by poradit jak na to? Moc děkuji Standa :8)

talahasse

To MANETO

Dík.ale prostě to tam není, projel jsem celý seznam, udajně tam třeba dodat nový soft /SW.1.4.30/, ale nevím, kde jej najdu a zda se to přetahuje přes USB či port RS-232 /teď nevím zda jsem to dobře napsal?/

talahasse

"Další potřebná nabídka v menu je Aktualizace software. Tu můžeme provést přes port RS232 (přenos upgrade systému z přijímače do přijímače), přes družici a pro některé státy je zde volba i přes terrestrický signál. Upgrade software můžeme provést také pomocí USB portu. Na „klíčenku“ do adresáře nazvaného ROOT si nahrajeme požadované soubory pro aktualizaci: v menu zvolíme režim upgradu mezi Program+Code, User Back, Video Back, Radio Back a Default DB a vybereme příslušný soubor v seznamu upgradů. Po vybrání režimu a souboru upgradu zvolíme položku Start a potvrdíme tlačítkem OK. Na „klíčenku“ si také můžeme ukládat zálohu software z přijímače."

Nový SW si pohladaj tu: http://www.satfriends.com/showthread.php/5611-Interstar-(Golden)-Firmware/page42

Maneto

talahasse

Mrkni na ABf..um tam to ho je dost o tomhle boxu včetně FW. R^

slapet
Registrace: 11/2007

Môžeš si vyberať : http://www.cynextra.com/downloads/Software/ ;)

Maneto

To MANETO

Moc děkuji. Kdysi jsem si přehrával soft do svého Premia X 7100 přes RS port měl jsem takový program, kde se to převexlovalo do receiveru, který byl myslím v Stand by. Dík za ten odkaz soft mám již v PC ovšem je zabalený, rozbalil jsem jej a zkusil otevřít, ale PC mi to nechce otevřít, ptá se jakým programem to chci otevřít? Jsem uživatel samouk, "klíčenkou" je míněná flash klíčenka, kde bych si dal ten soft a pak jej do nového receiveru přes USB nalifroval do receiveru.. Je to tak? Jinak moc dík, děláte záslužnou práci, zabývám se Sat technikou již dlouho,ale spíše uživatelsky - měl jsem receivery Prosat, Amstrad SRD 200,Echostar 8700 SRD, PremiumX 7100 a teď ten Golden Media, trochu mi to blbne, jak spustím receiver a je ve Stand By tak se nedá dálkovým ovládaním zapnout, musím vyhodit zástrčku ze zásuvky a pak se to rozjede, nevím buď je to blbým softem , anebo jsem koupil zmetek receiver, možná jej budu muset reklamovat? Ahoj Standa :(

talahasse

talahasse

Když už tam budeš dávat jinej FW tak tam dej 1.4.34 sp ten je vyzkoušenej a je OK. R^

slapet
Registrace: 11/2007

@talahasse

Samozrejme že máš viac možností ako nahrať nový FW do prijímača - OTA, RS232, USB... Zazipovaný súbor musíš pred poslaním do satelitného prijímača vždy najprv rozbaliť. Máš ho stiahnutý v PC, klikni pravým naň, vyber extrahovať všetko až potom ho skopíruj na USB "klíčenku" a prenes do prijímača.

Ak ak nemôžeš diaľkovým zapnúť satelitný prijímač, pomyslel si na to, že sú v ňom baterky a sem tam ich treba aj vymeniť? ;)

Maneto

To MANETO

V dalkovém mám nové baterky, dal jsem je tam a přepínání i točení mi jde tak baterkami to není... Ten soft mám již stažený-extrahovat umím to není problém, ale na otevření potřebuji nějaký program a já nevím jaký, to je ten problém? PC se mě zeptalo, čím to mám otevřít ten soubora a já nevím? Buď tak laskav a poraď, moc díky, večer Vám budu držet palce, ať jste Mistry, ať to zůstane uprostřed Evropy a ne někde na Sibiři,Standa :))) :))) :)))

talahasse

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra