Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

dreambox 800 hd

zdravim,zadam presnu frekfenciu na stv1 na astre 3B a moj dreambox mi nenajde žiadny program ani tv JOJ mi nenašlo ani nova HD,iba markizu HD mi našlo...poradte prosim...

dunde01
Registrace: 9/2010
Odpověď v diskusním vlákně

dunde01

to jsou programy ze stejného transpondéru (nechce se mi hrabat v DM, koukám na hokej) a naladilo to jen něco jo?

hotovyrad
Registrace: 3/2011

dreambox 800 hd

dal som si aj nanovo vyhladat celu astru 3A a našlo mi len par programov a potom som skušal ručne vyhladat podla frekfencii a našlo mi len markizu HD...ani joj ani novu HD ni stv2,stv2.joj plus nič nenašlo,mam tam inak allrusiana image....asi je zastaraly ale čo?...

dunde01

image

zastaralý nevím, on je zastaralý celý Dreambox, že ano.... ale tím to asi nebude a AllRussian je hodnocen dobře.... markíza HD je na 12109H.... měl bys tam mít Kino CS, Spektrum HD, Travel HD, Eusosport 2HD, HBO HD a Filmbox HD. Nova HD adalší Tebou jmenované jsou na jných frekvencích.... pokud máš tyhle, co jsem Ti napsal, tak je v přijímači vše OK a zaměřil bych se na doladění antény

hotovyrad

dreambox 800 hd

markizu mi našlo ale novaHD nie.a stv1 a ine programi mi nenašlo mam iba česke programi bez nova HD a zo slovenskych programov mam iba markizu HD,ked som zadal frekfenciu na napr.stv1 tak mi našlo nejake radia.a to iste mi spravilo aj ked som chcel vyhladat tv JOJ.tak neviem

dunde01

RE: dreambox 800 hd

Dreambox je zastaralý? Ty brdo, ked je no: 1 zastaralý, čo je lepšie?

Milan C
Registrace: 4/2006

to Milan C

Já neříkám, že je DM špatný, ale prostě to fakt 4 roky starý stroj je :-) Nicméně za ty prachy he furt nejlepší :-)

hotovyrad

RE: dreambox 800 hd

dej si 11836 a dej vyhledat podle site

rj45
Registrace: 6/2007

dreambox 800 hd

dal som tu frekfenciu anašlo mi radia.netreba tam nejaky softver,aalebo moj dreambox nema v pamati tie programi,alebo čo?

dunde01

taky mám kauzu...

Koupil jsem DM 800HD s Mkovým tunerem (kdysi).... nový tuner je o dost citlivější, ale na jedné frekvenci tuším Sky Sport 1DE HD se mi stalo, že signál postupně zčernal, rozpadl se a vyběhla hláška "Chyba ladění".. třebaže jsem měl signál asi 17dB. Dělalo to jen u této jedné frekvence, ale celkem mě to sralo, volal jsem prodejci (ten z Aukra) a ten mi poradil, ať vyměním jeden odpor na tuneru, už nevím jaký a za jakou hodnotu. Přestalo to a několik měsíců jsem byl spokojen, všech 8 družic skvěle... minulý týden jsem nainstaloval 36E a opět mi stejným způsobem blbne jen jediná frekvence, bohužel je tam NTV+ Futbol HD. Signál mám 10dB, což není žádné terno ale není to ani málo... co s tím?

hotovyrad

dunde01

zdravím, tie programi ak ta kukni v satelitoch , a tam podľa družice si kukni na 23.5E všetky priečinky či tam nie sú tie čo chceš , po prípade vo všetkých kanáloch. Ak ti nič nepomôže písni sem maila a poriešime. sa maj

dandy
Registrace: 1/2006

dreambox 800 hd

dunde01@azet.sk

dunde01

dunde01

ok, napísal som ti tam

dandy
Registrace: 1/2006

dreambox 800 hd

Mladenci co radite o DM800 HD asi nejak nekamaradite z vypoctovou technikou a co vam hovori " dat tam seting cez Dreambox edit a trochu spoluprace so svakom Google a najst najaktualnejsi setting".
Ja mam viac ako 60 rokov a mne sa to zatial celkom dari a nemusim riesit tie smiesne problemy co mate s ladenim.Taktiez si myslim ze nie je pravda ze to je zly prijmac uz som mal kadeco v rukach ale by som nejak nemeni.Nick hotovyrad aky pouzivate box lebo vase prispevky miestami obdivujem.

jozvlk

to jozvlk

Mám dva DM 800HD, jeden se starším L a druhý s novým M tunerem, oba mají GP5.1 a s tím rozpadem obrazu si fakt nevím rady...

hotovyrad

to hotovyrad

Ja pouzivam tiez vo flash GP5.1 no a na USB mam posledny Merlin.Skin pouzivam Glas16 a celkom spokojnost.Ja uz mam tento dream 4 roky predtym som mal DM 7020celkom predtym som vyrastal na Humax 5500a Humax 5400 co bol pan prijmac este dnes ho pouzivam ako zelezo na nastavovanie parabol a uplne na zaciatku teda roku 1989 som si postavil prijmac zo suciastok plny manual s aripotom ak vam to nieco hovori.Parabolu som mal primefokus priemer 140 cm bola to sklolaminatova shopovana zinkom a hlinikom parabola a mam ju na streche este aj dnes chytam na nu spanielov na 30st W a chodi v pohode.Takze my starsi Slovaci nie sme az taki celkom neschopni.Prajem pohodu pri sat technike aby vam to vydrzalo.

jozvlk

to jozvlk

:-))) Díky a přeji totéž :-)

hotovyrad

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra