![]() |
|
Uvědomění si rozdílu SD a HDJsem si před chvílí uvědomil děsivý rozdíl mezi HDTV a klasickým SD rozlišením. Koukám na boj o poslední postupové místo do dalšího ročníku Premier League mezi West Hamem a Blackpoolem na ruském NTV+ Futbol HD. No a pak to taky nahrávám pro fanynku WHU, kde jsem zvolil na druhém přijímači naladěný Sport 1 CZ ze Skylinku - kvůli datovému přenosu přes net... Po přechodu do ložnice, kde je ten druhý satelit jsem se málem vyvrátil. Byť je tam Full HD plazma jen 42 palcová (107 cm)) proti 60 palcům v obýváku, takže na menší ploše by stejné rozlišení mělo být pěknější, tak rozdíl v kvalitě byl díky roudílu SD/HD obrovský.... Koukat na SD je za trest... Navíc ti Rusové se té kvality "fakt nebojí"... krom Sky Sport UK jim konkurovat nemůže nikdo... P.S.: a to už vysílá Sport 1 v 16:9, donedávna to bylo 4:3 544x576, to si raději ani nepředstavuji, jak to muselo vypadat :-)))) |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
RE: Uvědomění si rozdílu SD a HDSport1 na Skylinku je už horší, než AlJazeera Sport na Hotbirdu... |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
to polulinA to je co říct :-)))) |
hotovyrad
![]() |
|
RE: Uvědomění si rozdílu SD a HDPřesně tak. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Uvědomění si rozdílu SD a HDJe to horsi od toho presunu programu na zacatku unora,kdy se na tp.12070/H presunuli programy Filmbox,Filmbox plus,Jim Jam.Datovy tok u sportovnich programu na tomto TP sel dolu.K lepsi kvalite by doslo pouze za predpokladu,ze by se zmenila hodnota FEC na 5/6 a nebyl by pridan novy program na tento TP. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
@hotovyradKoukám že seš z toho pěkně hotovy :-DHD je ostřejší, viď? |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
to martin79tal to víš, já sám se na SD nekoukám a když po mě ta kámoška chtěla ten fotbal nahrát, tak SD bylo řešení... byl jsem fakt v šoku :-)))) |
hotovyrad
![]() |
|
pšt, neříkej to moc nahlas.....nebo se již neprodá žádný SD přijímač. Máš však pravdu, i já osobně se odmítám dívat na SD programy. Nárůst montáží HD přijímačů je už sakra znát. SD si většinou zvolí babička s dědečkem, co už nechtějí investovat do nové TV. :8)DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),
|
pigfucker
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 554 |
![]() |
|
ani na zprávyani na CT24 bych se nekoukal,kdyby jiná možnost byla.... Koukal jsem se na Sky News HD a i ty zprávy v HD mají něco do sebe... o péčku ani nemluvě :-) |
hotovyrad
![]() |
|
@hotovyradKdyž umíš Engliš tak proč ne.Mě se zdá ČT24 celkem v pohodě.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
to Satakale jo, mluvim o rozdilu obrazu ve spojitosti s tim, kdyz nekde ctu, ze "vsechny CT v HD ano, ale CT24 byt nemusi" :-))) |
hotovyrad
![]() |
|
tak si zpětně uvědomujuže nejvíce kurev na světě jsem potkal v rusku! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Uvědomění si rozdílu SD a HDZcela logicky, HD signál je primárně určen pro HD zařízení,takže věnovat takový věhlasný údiv tomu že do Full HD TV 42" přes scart puštěný signál SD je kupodivu horší než HD mi příjde zcela zcestné a naprosto zbytečné a o něčem to svědčí. |
paran
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
RE: Uvědomění si rozdílu SD a HDasi že ta vysoká autora měla nejmíň devět pater! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Uvědomění si rozdílu SD a HDjj a ještě dvě střední k tomu.... |
paran
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
![]() |