![]() |
|
Tv Prima SkylinkJiž několik dní hraje prima bez WSS.Zjevně to nikomu nevadí.. |
mcm1
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 846 |
![]() |
|
RE: Tv Prima Skylinkasi seš jedinej , o ostatní s CRT o ničem takovém ani neví |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Tv Prima SkylinkA čo je to WSS, vysvetli to mne aj ostatným čo nevedia čo je to ??? |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
RE: Tv Prima SkylinkTak to jsem jediný?Tak to je fakt zajímavé.Čím to asi bude?To by mě zajímalo. |
mcm1
![]() |
|
RE: Tv Prima SkylinkTo skynett: A co tak si dát Google?WSS Wide Screen Signalling Uzavedení televizních služeb, u nichž je poměr stran obrazu 16 : 9, se u televizního standardu PAL usnadní tím způsobem, že se spolu s vlastním televizním signálem přenáší mj. též signalizace o poměru stran obrazu (WSS), která se přivede do televizního přijímače. Na tento signál pak televizní přijímač zareaguje příslušnou změnou poměru stran obrazu. Přenáší se v první polovině 23. řádku televizního signálu. |
Longines
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 652 |
![]() |
|
RE: Tv Prima Skylinkhledej:-)např: https://www.parabola.cz/zpravicky/11357/joj-zacala-vysilat-v-169-s-wss/ |
ketiv666
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 158 |
![]() |
|
RE: Tv Prima SkylinkOmlouvám se chyba u mne,už je to ok. |
mcm1
![]() |
|
RE: Tv Prima Skylinkčím to si bylo ???to by mě zajímalo :8) |
tonek
![]() |
|
RE: Tv Prima SkylinkNo to vieš keď použiješ nejakú skratku a nevysvetlíš to tak každý si to potom môže vysvetľovať po svojom, príklad:Bol som u suseda na farme a ten mal na zajačinci na každých dvierkach niečo napísané v skratke, KSČ, KSS, OSN, - nakoľko som tie skratky poznal, sa ho pýtam to čo tam máte za stranícke výbory? a on my to vysvetlil: KSČ - Kotná samica čierna KSS - Kotná samica sivá OSN - Ostatné samice nekotné Dobré nie, :)) |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
longisprávně má býti....NĚKTERÝ televizní přijímač zareaguje.... |
tonek
![]() |
|
RE: Tv Prima SkylinkTo tonek: Máš recht :) |
Longines
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 652 |