Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Výměna karty

Mám cslink kartu Irdeto a balík Total zaplacený do 17.8.2012 Dneska mě přišla Skylik karta v akci výměna a teď mě zajímá když ji zaregistruji tak jestli se ta cslink karta blokne a jestli tak příjdu o předplacený balíček.

Fandax
Registrace: 12/2004
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Výměna karty

Ano presne tak jak pises. Spusti ti to "jejich" skylikove Multi... ;P

chocholos
Registrace: 11/2007

Jenže mu stejně nic jiného nezbývá převzal zásilku.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Do kdy se musí zaregistrovat abych nepřišel o bonus?

Fandax
Registrace: 12/2004

do konce května já ji mam taky a nechám jí popadnout ten bonus kdyby měli universal channel tak bych jí bral

nicolepcd
Registrace: 9/2011

Jenže mu stejně nic jiného nezbývá převzal zásilku

Akože by nie, nech volá na Skylink. :))) :))) :)))

PISTOK153
Registrace: 11/2010

Bonus bude jistě prodloužen...

Chercheur
Registrace: 9/2008

Určite prídu ďalšie bonusy,lebo tá výmena robí len malé kroky.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

Taky mi došla. Já si cslink s totalem (roční karta) nechám do srpna, pak do přístroje vložím Skylink-Výměna, co mi došla (20 dní global free) a pak jestli u registrace budou chtít doplatit 1000Kč (jak to tu někdo psal) hodím ji do koše. Jestli nic chtít nebudou a bude to s bonusem, tak o5 2 měsíce můžu koukat na skoro všechno. :)))

lajči
Registrace: 3/2006

A není tam nahodou lhuta dokdy musí být karta vyměna zaregistrována a s ní jste pževzetím zasilky souhlasily,a poté bude cslink karta deaktivována?

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

mám to samé, roční karta Irdeto CS-Total, poslali mě novou. Ale koukněte do účtu na CS linku. Objevilo se mi tam toto:
Multi - migrace placené TV čeká na zaplacení.
Tak jaksi nevím co si o tom mám myslet.

bado
Registrace: 10/2008

"...Pozor! Vaši novou kartu Skylink VÝMĚNA co nejdříve zaregistrujte ...." .. takže až koncem srpna. Bo zítra jedu na dovolenou a dřív se nevrátim :))) A když,tak na ní půjde 20dní global free.

lajči

to bado

Já jsem tam měl včera -1 Kč a dnes je tam 0 Kč. A v dopisu je jasně napsáno, že ".., ji zasíláme automaticky ZDARMA".

lajči

Jak kartu aktivuji, tak mi cs irdeto bloknou (mám do srpna)a dokud nedoplatím litr za neomezeně, tak mi nebude hrát nic. Mám teda takové tušení, že by to takto možná dopadlo. A ještě jedna věc. Loni při výměně Skylink karty za roční total cslink jsem dostal kartu čisté Ir. Ale tato nová je ICE, podle mne je to krok zpět.

bado
Registrace: 10/2008

to bado

Ješte jednou si přečti, co jsem napsal .... Teď se koukej na cslink, v srpnu dáš do přístroje skylink a po 20dnech budeš registrovat.... A pak to tu napíšeme, jak jsme dopadli ;)

lajči

Mam tez total nejak do rijna, ale jestli mi poslou taky tu kartu (zatim jsem nedostal jeste ani jeden naznak ze by meli), tak ji stejne necham v supliku. Dokud tam nedaji AXNka a pripadne i ten Universal, nemam duvod prechazet. Necham to dobehnout, dokud neskonci balicek nebo az to odpoji. Pokud tyto programy nepridaji, necham kartu zaregistrovat jen pro free nabidku a asi zkusim nejakou jinou alternativu placene nabidky. Stejne uz me prestava bavit co tri mesice si preladovat programovou nabidku, jelikoz tam furt musi na satu neco vymyslet... ;P

Skylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime

faust
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra