![]() |
|
Re flash DB500HDAhoj, může mi prosím někdo poradit jak správně nahrát nový image? Mám tam GP2 a chtěl bych zkusit něco novýho. Zkoušel jsem to klasicky přes browser, ale neproběhne to. Předpokládám, že se musí nejdřív smáznout ten starý, ale jak? Stačí tovární nastavení? Radši se nejdřív ptám.. Díky |
Arsenalek
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 193 |
![]() |
|
RE: Re flash DB500HDNo, ja bych si precet navod tam je to popsany docela dobre... |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: Re flash DB500HDŽádné mazání starého ani reset do továrního nastavení není potřeba, nemá to vliv.Stačí klasika stroj vypnout HW vypínačem, stisknout a držet tlačítko na předním panelu, zapnout HW vypínač. Přes browser nahrát nový image (*.nfi). Pokud by to z nějakého důvodu nefungovalo, tak propojit USB kabelem a nahrát image klasicky utilitou DreamUp se zapnutou volbou recover bad sectors. Jinak před experimentováním doporučuji si stávající mnohdy pracně nastavený a fungující image komplet zazálohovat (fullflash backup) pomocí pluginu dFlash. R^ |
Wintermute
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 308 |
![]() |
|
WintrmutePřesně jak píšeš jsem to udělal (přes browser),ale když kliknu na Flash! nic se neděje, resp. čekal jsem 15min a nic. Po vypnutí a zapnutí se DB chová jakoby nic, vše postaru.. |
Arsenalek
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 193 |
![]() |
|
RE: Re flash DB500HDno jo, ale to musis mit v prijimaci nejaky jiny firmware uz stazeny hombre |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
RE: Re flash DB500HDHmm s tím jsem se nesetkal, to máš asi nějaké rozbité :)))Takže zbývá DreamUp. |
Wintermute
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 308 |
![]() |
|
RE: Re flash DB500HDa cez co aky browser to flashujes? Firefox ma niekedy problemy.. Internet Explorer = okSatmaster-RM
Dishes: 120cm FE,80cm AL Emme Esse, 60cm Philips UPC,
Polarmount,Motor 10" Strong,Diseqc positioner-Vbox II
Receivers:SkyStar2,Strong 4355, Humax CI 5100, Opticum 7100CX, AB IPBOX 200s,3x DM 500s, DM800HD,Pace Mrd 960+, Nextwave EX300
|
Satmaster
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 571 |
![]() |
|
![]() |