Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Receiver Golden Media Uni box 9080 hd

Zdravím širokou veřejnost, mám doma satelitní natáčení s motorem SG 2100 BS potřeboval bych pomoci, aby mi přijímač v sobě naprogramoval asi 7 satelitních pozic a nějak to se mnou nekomunikuje nehledě, že manuál k přijímači je jen kopie a k tomu špatná, originál sice je, ale v angličtině,španělštině, ruštině a němčině, německy trochu umím, ale zase ne odborné výrazy na orbitě se mi podařilo naladit Astru 19,2, mám jí jako nulový bod, kdysi jsem měl Echostara, tam se naledila západní a východní meze a satelit uprostřed a zmačkla se automatika a přijímač si sám naladil celou orbitu, tady v instalaci jsem LNB zadal jako universální, zadal jsem vlnovou šířku a délku mého místa Těšín Disq jsem nezapínal a na polarizaci jsem zapl USUALS, měl jsem za to, že to samo vše naladí a nic, pokud někdo z čtenářů má tento receiver a má zkušenosti z instalaci satelitů prosím poraďte, spíše trochu po "lopatě" ať to dám nějak dokupy, moc děkuji Standa :)

talahasse
Registrace: 1/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Receiver Golden Media Uni box 9080 hd

Princíp nastavenia motora je na všetkých prijímačoch rovnaký.Pre teba bude najjednoduchšie použiť nasledujúci postup. Tvoj prijímač má pre motor protokol DiSEqC 1.2 a 1.3 USALS. Po zadaní tvojich súradníc potvrď USALS pre satelit Astra 1, 19,2°E a nechaj otočiť parabolu motorom, následne celú zostavu - motor s parabolou dolaď na tento satelit. Pri každej družici, t.j. ďalších 6, zadaj USALS, všetko ulož. Samozrejme za predpokladu, že motor je na kolmej trubke a parabola má nastavenú správnu eleváciu, čo predpokladám, kedže si ho predtým používal s predchádzajúcim prijímačom.

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Receiver Golden Media Uni box 9080 hd

Pre upresnenie . Nulový bod, je pomyselný bod, ktorý sa zhoduje s tvojou zemepisnou dĺžkou, (nie vlnovou šířkou a délkou tvého místa Těšín a v nastavení polarizácie sa nedá nastaviť USALS)... Máš v tom trochu guláš, ale všetci sme začínali... ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra