![]() |
|
SMS od CS linkumě přišla o mediavision už před třemi dny,jenže jsem byl na "zasloužené" dovolené informuji až dnes"pozor 31.5.končí platnost promo vysílání 2 měsíce zdarma.Nepromeškejte tuto šanci a registrujte svoji kartu ještě dnes.Vaše satelitní televize",jak tomu rozumíte,já nijak? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: SMS od CS linkuJá to chápu tak. Že asi u CSLiNKU končí k 31.5 akce 2 měsíce zdarma promo na výměnu karet k Skylink.Abys získal tu akci(promo na 2 měsíce) měl bys zaregistrovat kartu,kterou si získal.Tedy Skylink výměna za CSLINK.Viz zde: http://skylink.cz/web/structure/6.html?do[loadData]=1&itemKey=cz_145 |
dabi
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 105 |
![]() |
|
dabimě zase včera volali a celkem zdůraznovali to co ty říkáš.Na mé námitky moc nereagovali že přes leto nemám chut sledovat v tv balíčky. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: SMS od CS linkumne volali nech vymenim gitalku za skylink vymenu....ked som im povedal ze pridem tym padom o axn sport2 minimax..tak ma zacali presviedcat ze teda nech si rychlo aspon predplatim cslink balik tych programov..aby som o ne neprisiel..to ma len presvedcilo o tom ze im je jedno co predaju hlavne ze predaju a zakaznika tahaju len za nos...skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
tulenno ještě že tahají zákazníka jenom za nos, horší by to bylo třeba za vocas :))) Já ještě 1 gitalku taky mám, zatím v šuplíku, jen občas prevetivně na webu kontroluju jestli mi ji někdo nečmajznul :))) :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
eemil:laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: SMS od CS linkuTak nevím,asi si trochu protiřečí,já tam vidím datum do 31.7.12 :) ,že by pro každého něco jiného? :O.....viz text ze Skylinku Výměna karet s akční výhodou pro všechny Skylink i CS Link se snaží výměnu karet zákazníkům zatraktivnit akční nabídkou. Registrovaný zákazník Skylinku nebo CS Linku s kartou CryptoWorks, který si zakoupí kartu Skylink VÝMĚNA v ceně 600 Kč vč. DPH získá ihned po její registraci (v období do 31. 7. 2012) na 2 měsíce promo vysílání všech placených programů Skylinku s výjimkou programů Hustler a Man-X. Jedná se o promo nabídku v celkové hodnotě přes 2 000 Kč. Kartu Skylink VÝMĚNA může zákazník Skylinku získat některým z těchto způsobů: ? zakoupit v prodejně satelitní techniky nebo elektro (jejich seznam najdete na webu Skylinku), ? objednat přes webové stránky CS Linku a Skylinku, ? objednat na dobírku E-mailem na adrese skylink@skylink.cz nebo info@cslink.cz. ? objednat na dobírku telefonicky na Zákaznické lince Skylinku nebo CS Linku. :O |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
![]() |
|
RE: SMS od CS linkuto bylo pro @dabi |
Harnadek
![]() |
|
HarnadekVša jsem psal,že "ASI"Navíc viz odkaz co jsem tam dal. A ani nevíme zda (pierrepetr) vyměnil kartu od cslinku za skylink. Prostě jsem mu jen chtěl vysvětlit co tou sms mysleli. Dle mého CSlink výměna a ta akce končí 31.5.2012 a pak řeknou tak pro velký úspěch akci prodlužujeme,a nebo vymyslí něco jiného "atraktivního pro ně",aby jste měnili. A to co píšeš ty platí jen pro skylink přechod z CW na Výměna skylink protože ta akce začala teprve 1.5 2012 a dali na tuto "vyjímečnou akci" 2 měsíce. Ale všichni víme,jak to je.... Přece i béĎá Trávníček točil vždy 8x a řikal při 3,4,,atd... a teď naposled.... no a taky víme jak to dopadlo Vyměň kartu a dostaneš kredit 600,- :o) |
dabi
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 105 |
![]() |
|
@dabi:) .. v klidu... :) kdo chce vymění,kdo nechce nechá tak... v poho,život jde dál i bez výměny. |
Harnadek
![]() |
|
RE: SMS od CS linkuNeměním dokud to jede ;P až to chcípne tak se podle toho zařídím ;P :scared:Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 663 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: SMS od CS linkumě od nich přišla taky skylink vyměna karta |
nicolepcd
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 695 |
![]() |
|
dabipíšu SMS od mediavision,tak je jasné-CSlink R^ :laughing: R^ |
pierrepetr