![]() |
|
Stil z Kleti?Na jejich stránkách www.stiltv.cz je napsáno, že vysílají z Kleti,který je to kanál? Měl jsem za to, že vysílají z regionálního kanálu 29 s TV Gimi :"Anténní příjem našeho vysílání je zatím možný pouze v oblasti Jihočeského kraje, kde vysíláme z vysílače Kleť. Postupně plánujeme distribuovat náš signál tímto způsobem i v ostatních regionech České republiky." |
trakce
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 24 |
![]() |
|
trakcePeterka ani netusi odkud vysila, je to mamlas, neber ho vazne. Vypravi to lidem kudy chodi, je to sranda.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Stil z Kleti?NU koukám, ale oni mi tu pak lidi nadávají, že to nechytají. Navíc se o tom nikde nepsalo, že vysílá z multiplexu GIMI. Ten je stejně naprd, protože pokryje sotva ČB a ani k nám do Ledenic ani ťuk.. |
trakce
![]() |
|
trakcemam zpravy z dobreho zdroje, ze Mux TV Gimi opusti paradoxne program TV Gimi a pojede z Kleti. zatim se nevi, jestli to bude z MUXu3 ze stozaru CRa, nebo z MUXu4 ze stozaru ACR, resp Judr Faktora. Cas ukaze.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Stil z Kleti?A MUX 4 pojede z Kleti tedy? abych ho chytl u nás v Ledenicích, to je pro mě důležité. Já to o Gimi taky slyšel, znám tam šéfa, ale je to prý tajné :-) |
trakce
![]() |
|
RE: Stil z Kleti?aha, je to z Kleti, špatně jsem četl, díky |
trakce
![]() |
|
TrakceHodně věcí tomu nasvědčuje, přesto pouze čas ukáže...Jestli Ti to bude hrát v Ledenicích? Jestli to budou směrovat pouze na město/MUX4/, tak to budeš mít na hraně, jestli to bude v MUXu3, tak jsi v pohodě. Jsou to pouze jen spekulace, ber to s rezervou. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Stil z Kleti?no tak jestli bude někdy mux4 na Faktorovo klacku, tak Krumlov bude mít patrně smůlu a chytneme zase prd :lookaround: :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Stil z Kleti?Kam bys to chtěl dát, aby to bylo vysílání na metropoli a v Krumlově to chodilo? Jedině na velký stožár a 100kW/tedy MUX3/, ale to je na TV Gimi dost velké sousto.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
![]() |