![]() |
|
Grecke programy 3EIde to v biss-e niekomu lebo mne nie ?:(( TIA |
Ylva
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 611 |
![]() |
|
RE: Grecke programy 3Ejak už ti to mají jinak napsat než "Biss key :Down"(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
Tak tidakujem skoda ze "down" |
Ylva
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 611 |
![]() |
|
RE: Grecke programy 3Ejen se neboj, ten jejich paket, či co to je zase někde vyskočí. Nedavno byl na 33E a nyní zase tady na 3E. Kody mění jak ten pověstný policejní vtip "maják" - svítí, nesvítí. Už jsem to vymazal i ze seznamu programů a EMU. Hrají si s tím jak děcka...Nejlepší bude, když i seženeš celou Řeckou platformu NOVA a budeš mít ty programy všechny bez kodů... R^(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
YlvaUž sú kľúče...pozri najmäsat... ;) Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.
|
marval450
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 1 463 |
![]() |
|
RE: Grecke programy 3Ea jak je ale zadat ve správném tvaru i s caid apod do hd opticum ? |
zori
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 507 |
![]() |
|
RE: Grecke programy 3Epokud chcete pomoct radši mi napište sms v jakem tvaru to mám zapsat do hd opticum, bohužel na chalupe neni internet díky a tel je 723 639 510 sedmdvatřišesttřidevětpětsetdeset :scared: |
zori
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 507 |
![]() |
|
![]() |