![]() |
|
Nějaké pokusy ?Neregistrujete nějaké výpadky EMM ECM ?Karta zarigistrovaná , we webu skylink vše OK . Zkoušeno v několika IRD přijímačích a nic ... kódováno . Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 938 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47 | |
![]() |
|
RE: Nějaké pokusy ?Vsetko poriadku, programy idu :8)Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E
|
zdenoq
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 1 606 |
![]() |
|
zdenoqIrdeto karta ?Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
![]() |
|
RE: Nějaké pokusy ?asi se v tom koudelka zas hrabe ;) :)))Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 745 |
![]() |
|
RE: Nějaké pokusy ?koudelko koudelko :)) |
petrpupa
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 412 |
![]() |
|
RE: Nějaké pokusy ?Já bych věděl, pošli si refreš,pomohla téměř vždy.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: Nějaké pokusy ?Netřeba refresh, stačí aby uživatel nebyl nějakej trouba, kterej si povypíná v menu všechno možný a zapne bloker, i když ani neví k čemu co je :))) |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
to PitomecKdyž neumíš číst tak sem raději ani ty žvásti nepiš !Zkoušeno v několika IRD přijímačích a nic ... kódováno . Irdeto přijímač s Blokerem , žeby nějaká novinka od Skylinku ? Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
![]() |
|
RE: Nějaké pokusy ?Jasně, takový pohádky o ofic. Irdeto čtečkách známe a pak z toho vyleze Ari-šrot :))) Každopádně má Skylink pracovní dobu, tak si to běž řešit s nima, je to tvůj provider, jemu platíš. A pak taky tvůj prodejce by se mohl postarat, ten na tobě vydělal ;P |
Pitomec
![]() |
|
lubos3necJaké chybové hlašení irdeto box vypisuje ?? E30-4?? |
petrpupa
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 412 |
![]() |
|
RE: Nějaké pokusy ?ja registrujem cca 2-3 dni na dvoch kartach ICE v CA moduloch (Skylink Neotino, Smarcam, Mascom) strcene v 2 TV Samsung vypadky dekodovania najma alebo len na HD programoch, aj ked dekoduje tak pri prepinani prestane, SD idu, refresh spraveny |
Tomic
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 478 |
![]() |
|
RE: Nějaké pokusy ?ICE vse OK. GF za 5 minut OKDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
RE: Nějaké pokusy ?hmm... opet stara otrepana "rada" deda vseveda :-/ urcite jsi si jisty ze lubos3nec je trouba uzivatel ktery si pozapinal bloker v IRD prijimacich ... ? :lookaround: |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 381 |
![]() |
|
RE: Nějaké pokusy ?Od rána jsem už 2 krát refreshnul ICE kartu co byla nějakou dobu mimo provoz v Mascomu 1101cr naskočili jen české programy Slováci ani tuk a to je to víc než půl dne zaplé tak nevím :(( Rv |
ZDK1
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 459 |
![]() |
|
TomicTV Samsung jsou hodne vybirave na moduly a prave s temi moduly cos vypsal maji Samsungy casto problemy |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 381 |
![]() |
|
RE: Nějaké pokusy ?irdeto nejde spolahlivo - aspon momentalne. skusal som aj neotion modul a hadze chyby.asi trenuju chlapci . |
grantec
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
to PotomecSamozřejmě že si mohu poslat refreš , ale proč bych to dělal ?Proč bych měl volat do Skylinku , odpověd znám : problém je na Vaší straně .. Pak by ještě mohli přidat na web tlačítko RESTER (samozžejmě všech serverů na Skylinku :-) Mé otázka byla zda i na jiných kartách jsou problémy . Zatím mi už naskočily nějaké , ČT zatím tma . Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
![]() |
|
RE: Nějaké pokusy ?V Golden Media 9060 a Amiko 7800 funguje ICE jak má. Základní programy i CS Film a balík CS TV. |
Pitomec
![]() |
|
RE: Nějaké pokusy ?ja mám čiste ir,všechno jde ok. |
feulon
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 127 |
![]() |
|
RE: Nějaké pokusy ?Asi na tom něco je, od pondělí asi 3 karty bez zápisů - v origo CW čtečkách. IRDETO OK. |
zolik645
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 226 |
![]() |
|
to lancerok ziaden problem, az teraz |
Tomic
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 478 |
![]() |
|
RE: Nějaké pokusy ?Připojím se ,dneska jsem vytáhl ICE ,co ležela 3 měsíce v šuplíku,přišly ihned zápisy na STV1,2,zbytek ani po cca hodině nefunkční |
jurasek1
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 85 |
![]() |
|
@lubos3necdnes jsem dostal taky jednu takovou. Refreš nepomáhá. V sector 0 zápis s 3 datumy v opačném pořadí z roku 2010, karta registrovná přitom letos. |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 013 |
![]() |
|
RE: Nějaké pokusy ?Padají jen některé série karet a to v CRW dekodérech či UNI čtečkách, tam reautorizace nyní neprojde. V licencovaném IRDETO přijímači, ale naběhly cca do 2 minut.Je hokej, tak se asi trochu přitvrdilo :-/ Navíc se blíží víkend a v pátek odpoledne, to změny jistí, jak už bývá pravidlem. :(( Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: Nějaké pokusy ?jak to tady čtu tak zlatý DIGI TV bez výpadku o trochu horší obraz , ale stálej a to je hlavní . Co mi je planý pěkný obraz s výpadky třeba u hokeje - dejte mi pokoj s takovou společností nebo přístrojem.Jinak u Panasoniku - Skylink s vestavěným satelitem taky bez výpadku to by asi vnoučata už nadávala , že to blbne .Osobně nevím Televizi jsem viděl naposled v neděli F1 na 2 hod. a dnes snad stihnu hokej večer. |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 748 |
![]() |
|
RE: Nějaké pokusy ?pro upřesnění, refreše ve třech typech licencovaných přijímačů a modulech mascom a lic. smit.Bez výsledku. |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 013 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47 | |
![]() |
|
![]() |