Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

CS link - balíček sport

Nevíte někdo jak je to s předplacením balíčku SPORT u CSlinku na rok? Jde to ještě nebo na rok už ne?
Psal jsem na CSlink před týdnem a odpověď žádná.
Díky

trenttino
Registrace: 4/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: CS link - balíček sport

Maximálně na 3 měsíce nebo můžeš zkusit 4 x 3 měsíce.

sirda
Registrace: 11/2006

nie,to už neplatí...bolo to tu pred časom spomínané....iba výmena za ICE ti pomôže....potom môžeš predplácať...

AB CryptoBox HD 752...4x

jsivak
Registrace: 3/2006

Jenomže Skylink nemá balíček Sport a třeba sport2 není v základním balíčku multi.

sirda
Registrace: 11/2006

o výměně jsem také přemýšlel ale když jsem zjistil že na skylinku není balíček sport tak jsem to zavrhl.
Takže max delka u CS linku jsou 3 měsice, to bude asi i drašší cena...hm pěkný no.

trenttino

No on bude u placených programů cryptoworks brzy vypnut, tak bych to ani víc jak na 3 měsíce nepředplácel. ;) :)))

Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus

drobeček
Registrace: 1/2006

u CSL ještě harmonogram vypínání CW zveřejněn nebyl tak nepanikařte

lance
Registrace: 10/2008

harmonogram vypinania bude zverejenny kazdym dnom a nepotesi nas..som si isty.. Rv

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

RE:CS link-balíček sport

Mě Skylink sám od sebe poslal Irdeto kartu a aktivoval,přestože mám u CS Linku zaplacený balíček sport do února příštího roku.Na tu Skylink kartu ale chytám i sport2.
Jak to bude dál,to nevím.Věřím,že mi to poběží alespoň do toho února.

pifl

Pifl,ten balik sport na Cslink karte ti normalne dojede do datumu do kdy to mas predplaceny.Muze nastat ale mensi zmena pokud bude treba v planu termin vypinani stareho CRW na kartach Cslink u placenych programu drivejsi nez mas predplaceno.Uvidime s jakym planem terminu vypinani CRW nas kazdym okamzikem seznami.

HYPER
Registrace: 11/2010

Myslím, že CW nevypnou, jen na starých kartách půjde pouze základ. Nebo jsem něco přehlédl? Takže předplácej sport klidně, ale tak do prosince.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

navod: zaplat si 3 mesiace, potom znova 3 mesiace, tam uz mas 10% zlavu, mozes pokracovat na ake obdobie chces, po kratkej dobe ti pride karta ICE zo skylinku s balickom multi na predplatene obdobie v cslinku. stale je to nizsia cena ako za multi 11,80. pri celom roku mi to vyslo 97,68 oproti multi za 129,80.

satan
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra