Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

PHIPLIPS PFL 7606k/S2 nový Upgrade

...takže tu máme opět jeden filipsácký upgrade, tentokráte 000.014.098.000 byl uvolněn před chvílí, mňo uvidíme, jestli něco uvidíme... :)

Dadycool
Registrace: 1/2012
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32
Odpověď v diskusním vlákně

PHILIPS jasně, ale neva...

tahám to odsud http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=47PFL7606K/02&slg=cs&scy=CZ

Dadycool

RE: PHIPLIPS PFL 7606k/S2 nový Upgrade

Upgrade, firmware a jiné hlouposti stahuji a instaluji ve chvíli, kdy mi něco opravdu nefunguje. Už vidím, jak večer tady bude jedna velká kňourací diskuse, že něco po instalaci nefunguje jak má. A samozřejmě budou zde padat otázky typu, jestli vám to či ono jde :))) A když už, tak nestahuji hned, protože bývá často zvykem, že tyto soft opravy potřebují ještě doladit. :)

Longines
Registrace: 3/2012

Tak doufám že je to oprava HbbTv.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Asi kupim novsi model aby som mohol prehravat soft.Na moj nic. :)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

pro liquere

Vy máte 52PFL8605?

mispi
Registrace: 1/2009

8605H ale mensiu uhlopriecku model 2010

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

pro liquere

Já mám od loňského roku 52PFL8605. Obraz a zvuk je výborný, jen mě v poslední době rozčiluje praskání, které se ozývá ze zadní strany TV po zapnutí. Přestane cca po půl hodině.

mispi

Osobne by som sa snazil zistit presne ci to vychadza z telky,lebo moze byt nieco na odchode,pripadne nekontakt niecoho.Ak ano riesit to v zaruke,pripadne konzultovat so servisom telefonicky.Aby z prkotiny nevznikla vacsia zavada.Mozno je to len nejaka blbost.elektr. je v poriadku,nekolise,neprska zasuvka?

liquere

Longines

...dyť nemusíš stahovat, ani instalovat, ale pak Ti některé věci prostě nebudou fachat jak mají...a že u Filípků je stále něco NEW a je jedno, jestli to teď na telce vidíš-nevidíš...naposledy, jestli se nemýlím EPG, čeština, S2, atd... Na druhou stranu Ti některý věcičky můžou začít nefachat - viz aktualizace lednová, nebylo možné zobrazit rozhraní modulu, ale to pak spravila březnová záplata...holt musíš kutit i s bednou za pár desítek tisíců no... :laughing:

Dadycool

pro liquere

Zásuvka je OK. Zavolám si do servisu, možná s tímto mají zkušenost.

mispi

To je preto ze sa uz robi outsourcing na outsourcing a cele to zavrsuje marketing, ktory prevadzkuje callcentrum v Indii.......

liquere

mispi

este skus ci to nejde zo spodu kde je vypinac ako je napajaci kabel,skontroluj ho ci je dobre zastrceny.

liquere

pro liquere

Teď jsem mluvil se servisním technikem Philips z Ostravy. Prý je to celkem běžná věc u takto velkých obrazovek, je to použitými plasty (jejich kvalitou). Takže, zatím TV nechám doma, ještě je rok v záruce, uvidím.

mispi

Prave som chcel napisat ze to moze byt obycajnou zmenou teploty po zapnuti,ale ma pomylilo ze to mas len poslednu dobu.Asi si si to len nevsimol doteraz,nie? ;)

liquere

Taky jsem přemýšlel, co ještě mohli po S2 5/6 a EPG dořešit a na tu hbbtv jsem zapomněl. Protože interní tunery teď nepoužívám, tak ho tam láduji.. :)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

pro liquere

Abych byl upřímný, všimnul jsem si toho tak před 2 měsíci. TV stála 55.000 Kč, trošku mě to štve.

mispi

mispi

Pozri ked je to tak ze to skor robia vacsie uhlopriecky je vzdy lepsie ako keby mal byt zly obraz alebo zvuk.Mozno sa tu ozve niekto kto ma podobne skusenosti a potom mavnes rukou.Ja mam mensiu a tam to nepozorujem,alebo mas doma velke ticho kde to moc vnimas?! ;)

liquere

pro liquere

R^ :laughing:

mispi

Vohulit

zesilovač a je po praskání. R^

hobo
Registrace: 1/2007

Nejde o praskání ve zvuku ale zadního plastového krytu TV v důsledku zahřívání.

mispi

Philips???? Je to možné? :razz:

Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon

Magicial
Registrace: 11/2011

Bylo

jasné že nezklameš.Ještě zbývá všechny učastníky debaty řádně nazvat. :laughing: :laughing: :laughing:

hobo
Registrace: 1/2007

bylo-nebylo

Stačí jen tebe ... nezklamal si. :) :)))

Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon

Magicial
Registrace: 11/2011

mispi

Já mám PHILIPS 47PFL7666H a občas mi taky praskne někdy jednou za večer někdy dvakrát a někdy vůbec ,nevim co to je vychází to jako zleva zezadu TV .

jirka6090
Registrace: 11/2008

jirka6090

Dle servisního technika Philips, jak už jsem napsal, důvodem je zahřívání a tím roztahování zadního plastového krytu televize. U malých uhlopříček se prý toto neprojevuje. Takže (dle mě) asi nekvalitní materiál, ze kterého je kryt vyrobený.

mispi
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra