![]() |
|
PHIPLIPS PFL 7606k/S2 nový Upgrade...takže tu máme opět jeden filipsácký upgrade, tentokráte 000.014.098.000 byl uvolněn před chvílí, mňo uvidíme, jestli něco uvidíme... :) |
Dadycool
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 145 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
PHILIPS jasně, ale neva...tahám to odsud http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=47PFL7606K/02&slg=cs&scy=CZ |
Dadycool
![]() |
|
RE: PHIPLIPS PFL 7606k/S2 nový UpgradeUpgrade, firmware a jiné hlouposti stahuji a instaluji ve chvíli, kdy mi něco opravdu nefunguje. Už vidím, jak večer tady bude jedna velká kňourací diskuse, že něco po instalaci nefunguje jak má. A samozřejmě budou zde padat otázky typu, jestli vám to či ono jde :))) A když už, tak nestahuji hned, protože bývá často zvykem, že tyto soft opravy potřebují ještě doladit. :) |
Longines
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 652 |
![]() |
|
RE: PHIPLIPS PFL 7606k/S2 nový UpgradeTak doufám že je to oprava HbbTv.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: PHIPLIPS PFL 7606k/S2 nový UpgradeAsi kupim novsi model aby som mohol prehravat soft.Na moj nic. :)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
pro liquereVy máte 52PFL8605? |
mispi
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 399 |
![]() |
|
RE: PHIPLIPS PFL 7606k/S2 nový Upgrade8605H ale mensiu uhlopriecku model 2010Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
pro liquereJá mám od loňského roku 52PFL8605. Obraz a zvuk je výborný, jen mě v poslední době rozčiluje praskání, které se ozývá ze zadní strany TV po zapnutí. Přestane cca po půl hodině. |
mispi
![]() |
|
RE: PHIPLIPS PFL 7606k/S2 nový UpgradeOsobne by som sa snazil zistit presne ci to vychadza z telky,lebo moze byt nieco na odchode,pripadne nekontakt niecoho.Ak ano riesit to v zaruke,pripadne konzultovat so servisom telefonicky.Aby z prkotiny nevznikla vacsia zavada.Mozno je to len nejaka blbost.elektr. je v poriadku,nekolise,neprska zasuvka?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
Longines...dyť nemusíš stahovat, ani instalovat, ale pak Ti některé věci prostě nebudou fachat jak mají...a že u Filípků je stále něco NEW a je jedno, jestli to teď na telce vidíš-nevidíš...naposledy, jestli se nemýlím EPG, čeština, S2, atd... Na druhou stranu Ti některý věcičky můžou začít nefachat - viz aktualizace lednová, nebylo možné zobrazit rozhraní modulu, ale to pak spravila březnová záplata...holt musíš kutit i s bednou za pár desítek tisíců no... :laughing: |
Dadycool
![]() |
|
pro liquereZásuvka je OK. Zavolám si do servisu, možná s tímto mají zkušenost. |
mispi
![]() |
|
RE: PHIPLIPS PFL 7606k/S2 nový UpgradeTo je preto ze sa uz robi outsourcing na outsourcing a cele to zavrsuje marketing, ktory prevadzkuje callcentrum v Indii.......Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
mispieste skus ci to nejde zo spodu kde je vypinac ako je napajaci kabel,skontroluj ho ci je dobre zastrceny.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
pro liquereTeď jsem mluvil se servisním technikem Philips z Ostravy. Prý je to celkem běžná věc u takto velkých obrazovek, je to použitými plasty (jejich kvalitou). Takže, zatím TV nechám doma, ještě je rok v záruce, uvidím. |
mispi
![]() |
|
RE: PHIPLIPS PFL 7606k/S2 nový UpgradePrave som chcel napisat ze to moze byt obycajnou zmenou teploty po zapnuti,ale ma pomylilo ze to mas len poslednu dobu.Asi si si to len nevsimol doteraz,nie? ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: PHIPLIPS PFL 7606k/S2 nový UpgradeTaky jsem přemýšlel, co ještě mohli po S2 5/6 a EPG dořešit a na tu hbbtv jsem zapomněl. Protože interní tunery teď nepoužívám, tak ho tam láduji.. :)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
pro liquereAbych byl upřímný, všimnul jsem si toho tak před 2 měsíci. TV stála 55.000 Kč, trošku mě to štve. |
mispi
![]() |
|
mispiPozri ked je to tak ze to skor robia vacsie uhlopriecky je vzdy lepsie ako keby mal byt zly obraz alebo zvuk.Mozno sa tu ozve niekto kto ma podobne skusenosti a potom mavnes rukou.Ja mam mensiu a tam to nepozorujem,alebo mas doma velke ticho kde to moc vnimas?! ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
pro liquereR^ :laughing: |
mispi
![]() |
|
Vohulitzesilovač a je po praskání. R^ |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
RE: PHIPLIPS PFL 7606k/S2 nový UpgradeNejde o praskání ve zvuku ale zadního plastového krytu TV v důsledku zahřívání. |
mispi
![]() |
|
RE: PHIPLIPS PFL 7606k/S2 nový UpgradePhilips???? Je to možné? :razz:Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
Bylojasné že nezklameš.Ještě zbývá všechny učastníky debaty řádně nazvat. :laughing: :laughing: :laughing: |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
bylo-nebyloStačí jen tebe ... nezklamal si. :) :)))Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
mispiJá mám PHILIPS 47PFL7666H a občas mi taky praskne někdy jednou za večer někdy dvakrát a někdy vůbec ,nevim co to je vychází to jako zleva zezadu TV . |
jirka6090
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 294 |
![]() |
|
jirka6090Dle servisního technika Philips, jak už jsem napsal, důvodem je zahřívání a tím roztahování zadního plastového krytu televize. U malých uhlopříček se prý toto neprojevuje. Takže (dle mě) asi nekvalitní materiál, ze kterého je kryt vyrobený. |
mispi
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |