![]() |
|
KAON KSC-SA4001IR nebo TechniSat TechniStar SIRUvažuji o nákupu nového HD přijímače, klterý by měl dobrý obraz, byl spolehlivý, a nevyžadoval nějaké další složité nastavováni k provozu. Na KAON KSC-SA4001IR jsem nenašel nějaké rozsáhlejší fórum, má ho ale známý a ten je s ním docela spokojený a má i dobrý obraz. Na TechniSat TechniStar SIR jsem našel fórum a tam řešili různé problémy. Tak nevím pro který se rozhodnout. Samozřejmě jsem si prostudoval i různé informace od prodejců. Mohl by někdo poskytnout praktické zkušenosti? Děkuji.VU+ Uno 4K SE, VTi 15.0.00
|
olin22
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 204 |
![]() |
|
RE: KAON KSC-SA4001IR nebo TechniSat TechniSta...No, od současných Kaonů raději dál. Už to se zde několikrát řešilo. Stačí dohledat. Divím se že při Tvém datu registrace tohle nevíš. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
re olin22mám technisat SIR a šlape bez problémov, špička obraz, EPG funguje ako má, fastscan funkcia bez problémov, nenahrávam cez USB takže v tomto neporadím ale inak všetko OK :))) |
romikuk
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
Mimochodem,dostal jsem zprávu,že brzy budou k mání i moduly pro cyfru+pro tento technisat (Cl+),což by bylo velmi zajímavé,obrazově je to hodně dobré,takže kdyby v něm chodily obě karty ,tedy skylink IR a cyfra+ bezproblémově, tak to nemá chybu,nahrávání řeším jinak.. R^ :bomb: |
710nav
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 645 |
![]() |
|
RE: KAON KSC-SA4001IR nebo TechniSat TechniSta...Kaon nebrat ani náhodou. Měl jsem a nikdy více. Zamrzají a restartují se často. Nestíhají a jejich přepínání programů je dlouhé. Soft podporu nemají téměř žádnou, nepočítej u nich s upgrade firmware. Projdi si diskuse na webu a má slova budou ti potvrzená. TechniSat je dobrá značka v určité cenové relaci. :) |
Longines
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 652 |
![]() |
|
RE: KAON KSC-SA4001IR nebo TechniSat TechniSta...tak na tom fóru kde sa rieši SIR máš jasne napísané, že je to po orgiách s CI-modulmi v TechniSate ISIO zase starý dobrý funkčný bezproblémový a plug-and-play prístroj od TechniSatu."Problémy" tam nerieši nikto - okrem človeka, ktorý odškrtal niekde 3700 programov na niekoľkých družiciach do EPG a divil sa, že mu sťahovalo 159 minút. Trvalo asi 50 príspevkov, než uznal že chyba opäť medzi DO a kreslom. Jediný "problém" ktorý vyvstáva z certifikácie IRD čítačky je neprenositeľnosť nahrávok na iný prístroj. Dá sa to obísť jedine CI-modulom. Bug v SW je pri vypínaní, že kontroluje aktuálnosť listu programov a FW čo trvá cca 5min. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
LonginesS tou žalostnou sw podporou Kaonů máš bohužel pravdu. Mám čerstvou zkušenost s novým modelem Kaon KSF-SA 700IR, což je novinka ze začátku letošního roku. Se softem z výroby je pro Skylink naprosto nepoužitelný pro samovolné přepisování údajů v seznamu TP čímž dojde ke ztrátě signálu na tomto TP. To se děje pří síťovém vyhledávání družice, které nastává samo od sebe a nejde ani nikde v menu vypnout. Nový soft měl být dle dodavatele již asi před měsícem, ale kde nic tu nic. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 933 |
![]() |
|
![]() |