![]() |
|
Ariva 102E a Wi-Fi adaptérAhoj,už jsem se ptal na af-foru, zatím bez odezvy, tak se ptám i tady. Půjde wifi adaptér přes 2 cihlové zdi ? Vysílač je daleko cca 6-7 metrů. Četl jsem spoustu negativních zpráv, ale přesto si chci pořídit Arivu 102E do svého pokoje na sledování EURA ve fotbale. Je mi jasný, že za ty peníze nemůžu očekávat hodně muziky. Snad nebudu litovat. V obýváku máme Dreamsky 256HD, žádná sláva. Ale vystačí nám. dík za odpověď, Jimmy. Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
RE: Ariva 102E a Wi-Fi adaptérpojem cihlova zed je dosti sirokej pojem. ta zed je na sirku cihly nebo ma metr ?chodit by to mohlo. nerikam muselo ale mohlo. me to taky ve sklepe maka a to je AP pres zed a klenutej strop s dlazbou. ale odrazem buhvi odkud. pokud to nepude mas nekolik moznosti. provrtat zed a pres usb prodluzku to dat do vedlejsi mistnosti. dat to na prodluzku a z alobalu udelat paraboloid a ten usb adapter umistit do ohniska a najit pro to nejvhodnejsi misto. nejlepsi je ale vzit notebuk a nejakym wifiscanerem to otestovat. Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
RE: Ariva 102E a Wi-Fi adaptérNa noťasu se normálně připojím, ale mám obavu, že ten malý kolík nemá takový příjem jako je u noťasu.Jinak zdi jsou asi 15cm. Asi to prubnu a buď to to půjde nebo to vyřeším přes AP. Jedno AP mám o patro níž a přes 2 pokoje a jede to, tak by neměl být snad problém ve stejném patře, kde je router. Jimmy Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
RE: Ariva 102E a Wi-Fi adaptérpokud ta zeď není vlhká tak se toho neboj! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Ariva 102E a Wi-Fi adaptérten malej kolik ma uplne stejnej prijem jako v notasu. tzn nulanula prd :) stejne to nesmi prekracovat normu a ta je tech 200mW, antena tam je resena neizolovanym kusem vodice nebo podobne. pokud to nepude na tom miste kde mas prijimac, mas furt moznost pouziti prodluzky a hledani lepsiho mista.jen se priprav na jedno, nejslabsi prvek v takovy siti bude urcovat propustnost cely site ! Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
RE: Ariva 102E a Wi-Fi adaptérPáni ako prevažne bezproblémové riešenie si vám dovolím navrhnúť FERGUSON USB WiFi stick W02 určený pre zariadenia Ariva 102e a 202e. Zakúpiť sa dá tu:http://www.qcomp.sk/shopping/product_details.php?idp=as167906 Po zakúpení ho pripojiť na predlžovací USB kábel, aby sa minimalizovalo elektrické rušenie signálu od zdroja sat. prijímača. Verím že vám to pomôže aj cez tie dve steny. |
Votrelec86
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
![]() |