Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Trhaný obraz HD ZDF, ZDF.KULTUR, 3SAT

Nedělá vám to také? Mám Topfield 7700 HSCI, ID 23422, fw 7.01.08. Jestli je na to nějaký fígl, prosím poraďte, díky. J

Jules4
Registrace: 11/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Trhaný obraz HD ZDF, ZDF.KULTUR, 3SAT

Co máš za SAT, parabolu a LNB konvertor ?

CES
Registrace: 4/2007

chyba je u teba.... R^ :) všetko OK"...

PULSE 4K MINI, Vu+ZERO 4k, STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k, LEDTVHYUNDAI...

mat
Registrace: 1/2006
Galerie: mat

Nepovedal by som, že tam máš ty niečo vyslovene pokazené alebo zle nastavené. S tými nemeckými HD sú u niektorých prijímačoch problémy. Sú takí, ktorým trhajú HD programy od ARD (napr. ja), iným zase tie od ZDF. Diváci hromadne adresovali pripomienky nemeckým verejnoprávnym televíziám. Tie odpovedali, že o tejto záležitosti vedia, ale vysielajú podľa štandardu. Niekedy to vyrieši výmena firmware-u...

Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.

zmarian
Registrace: 6/2011

TF - mám OK :)

Longines
Registrace: 3/2012

Problém má Topfield 7700 HSCI na 11,361 a 11347.
Jsou to jedinné problémové tp za celou dobu co tento přijímač sleduji. Možná to bude chtít změnit firmware.

Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)

mirasat
Registrace: 10/2006

U mě OK

Na Dreamboxu 800 HD (mám dva, jeden se starou verzí a druhý s novou M verzí tuneru) vše OK, zrovna ráno jsem koukal na nějaký koncert na ZDF kultur HD

hotovyrad
Registrace: 3/2011

Já fígl mám, ale nevím, zda bude fungovat všude

Mě ty nové německé free HDčka taky cukaly a kostičkovaly, mám EDision Argus typ MINI IP. Dal jsem na dálkovém ovládání Enter, na obrazovce se mi zobrazilo vysílání v malém okně (=n e t r h a n ě), a pak zas Enter/nebo Exit, a po roztáhnutí na Full Screen, již vše plynule.

jwalker
Registrace: 5/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra