![]() |
|
Trhaný obraz HD ZDF, ZDF.KULTUR, 3SATNedělá vám to také? Mám Topfield 7700 HSCI, ID 23422, fw 7.01.08. Jestli je na to nějaký fígl, prosím poraďte, díky. J |
Jules4
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
RE: Trhaný obraz HD ZDF, ZDF.KULTUR, 3SATCo máš za SAT, parabolu a LNB konvertor ? |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Trhaný obraz HD ZDF, ZDF.KULTUR, 3SATchyba je u teba.... R^ :) všetko OK"...PULSE 4K MINI, Vu+ZERO 4k, STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k, LEDTVHYUNDAI...
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 062 Galerie: mat |
![]() |
|
RE: Trhaný obraz HD ZDF, ZDF.KULTUR, 3SATNepovedal by som, že tam máš ty niečo vyslovene pokazené alebo zle nastavené. S tými nemeckými HD sú u niektorých prijímačoch problémy. Sú takí, ktorým trhajú HD programy od ARD (napr. ja), iným zase tie od ZDF. Diváci hromadne adresovali pripomienky nemeckým verejnoprávnym televíziám. Tie odpovedali, že o tejto záležitosti vedia, ale vysielajú podľa štandardu. Niekedy to vyrieši výmena firmware-u...Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 2 858 |
![]() |
|
RE: Trhaný obraz HD ZDF, ZDF.KULTUR, 3SATTF - mám OK :) |
Longines
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 652 |
![]() |
|
RE: Trhaný obraz HD ZDF, ZDF.KULTUR, 3SATProblém má Topfield 7700 HSCI na 11,361 a 11347.Jsou to jedinné problémové tp za celou dobu co tento přijímač sleduji. Možná to bude chtít změnit firmware. Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 3 044 |
![]() |
|
U mě OKNa Dreamboxu 800 HD (mám dva, jeden se starou verzí a druhý s novou M verzí tuneru) vše OK, zrovna ráno jsem koukal na nějaký koncert na ZDF kultur HD |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
Já fígl mám, ale nevím, zda bude fungovat všudeMě ty nové německé free HDčka taky cukaly a kostičkovaly, mám EDision Argus typ MINI IP. Dal jsem na dálkovém ovládání Enter, na obrazovce se mi zobrazilo vysílání v malém okně (=n e t r h a n ě), a pak zas Enter/nebo Exit, a po roztáhnutí na Full Screen, již vše plynule. |
jwalker
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
![]() |