Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Optibox Zebra vs. Technisat Technistar SIR

Brzy mi skončí u CS Linku Total, takže s výměnou karty uvažuji o pořízení HD přijímače. Přijímám jen 1 družici přes STA, takže drahý a vybavený stroj nemá smysl. Na základě pročítání diskusí se rozhoduji dvěma výše uvedenými přijímači. Co mi doporučíte ? Předem díky za názory.

Chercheur
Registrace: 9/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Optibox Zebra vs. Technisat Technistar SIR

Technisat.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

osobne mam ten technisat a musim rict ze obrazove je perfektni ovladani prijemne zatim sem nenasel nic co by mne vadilo max ale ne pro mne nahravky nelze prenest do PC ale pokud to ozelis tak ja osobne doporuciji ten technisat na druhou stranu sem nevidel v AKCI tu ZEBRU :)))

tanabe
Registrace: 7/2010

Ja mam Zebru,a su maximalne spokojny. Obraz take super.

jozef84
Registrace: 2/2011

Rovnocenne stroje, kazdy ma nejaky + i -

J a
Registrace: 7/2005

Jestli není lepčí ušetřit litr než jít do Tehnisráče (taky jsem si myslel že Humax 5100 není špatná volba a zlatá Zebra) Jinak Zebra ná taky super obraz. Nebo třetí řešení - vynech skylink ready šmejdy a budeš spokojen........

zolik645
Registrace: 7/2009

@ zolik645

prodejce musí uvažovat 2 roky dopředu s ohledem na záruky a M77 je velká neznámá.Vypnutí CRW,FastScan,párování....Pak může být do roku 3 řešení špatné řešení. :((

RAFI007
Registrace: 1/2006

Prodejce může uvažovat jak chce, ale je mu to stejně k ničem (viz. současný stav). Hodně prodejců, kteří prodávali Licencovaný HW je na tom výrazně hůř než prodejci UNI HW. A kdyby bylo nejhůř, nezdá se mně 800 Kč za modul tak hrozné.

zolik645

Pohled a prority prodejce mohou být jiné než koncového zákazníka. Z pohledu zákazníka bych ve spojení s kartou Skylink raději volil licencovaný HW, protože v takovém případě je možné alespoň nějak řešit případné reklamace a dožadovat se podpory se strany Skylink. V opačném případě můžete narazit.

ZdenekMi
Registrace: 1/2011

RE Optibox Zebra vs. Technisat Technistar SIR

doporučujem technisat, mám asi 3 týždne zatial všetko bez problémov a celkom slušná cena

romikuk
Registrace: 2/2012

TechniSat.
Keď si zvykneš na EPG u TechniSatu tak po zebre budeš už len prechádzať cez ulicu :laughing:
Prenos nahratých programov mimo SIR je možný, ale tak ako u každej licencovanej čítačky IRD by ťa to stálo ešte navyše CI-modul Smit. Takže v tomto prípade by si cenove vyšiel lepšie s TechniSat TechniStar S2 + CI modul. Ale potom už neexistuje žiadne ďalšie rozšírenie, lebo medveď a čítačka CONAX v tomto prijímači to neumožňujú.

Dagy2
Registrace: 11/2010

@ZdenekMi

Doted tomu tak není zcela, jen bezbřehý optimista může tvrdit, že tomu tak v budoucnu bude.

zolik645

@Dagy2

Asi to tak udělám, stará gitalka je v modulu Cryptoworks Irdeto, kde by měla ICE karta normálně fungovat...

Chercheur
Registrace: 9/2008

Dobrej taky chci koupit klukovi Satelit a taky se rozmýšlím Optibox Zebra vs. Technisat Technistar SIR ,ale má to jeden problém bude to připojovat Skartem k JVC televizi .Má ještě starou , ale do budoucna 2013 koupí snad novou zatím přestavuje barák a peníze jdou tam .Vše musí být postupně.

informace pro Technisat Technistar SIR
1. Chci se zeptat nebude s připojením přes SKART problém ?
2.Někde jsem četl , že někomu přes Skart mu zvuk vrčel a taky přes skart nejde u Technisat SIR norma RGB jen norma CVBS a to je nejhorčí norma proto jsem zklamaný (třeba u šrotů DIGI TV Humax II jde RBG i CVBS . )
3.Prosím o každou radu aby mu to šlo .
4. Karta bude Skylink - DRUHÁ - 80 Kč/měsíčně půjčím mu ji z chaty , ani nevím zdali je ICE nebo INRETO .

standa111
Registrace: 11/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra